Tri zlatne medalje kik boksera Spartaka

Ned, 17.12.2017 - 22:28 -- dejan.vukovic

Kik bokseri subotičkog Spartaka učestvovali su na Međunarodnom u konkurenciji takmičari iz Srbije, Makedonije i BIH na otvorenom prvenstvu pod nazivom "Beogradski ratnik 2017" u kineskom kik-boksu, takozvanim Sanda borbama. 

Na takmičenju su bili prisutni i visoki predstavnici iz Kineske ambasade u Beogradu, koji daju punu podršku ovom sportu u njegovom razvoju. Spartakovi omladinci su osvojili četiri medalje od kojijh su čak tri bile najsjajnije. 

  • Buljovčić Predrag (52 kg) je osvojio zlatnu medalju pobedivši Blagojević Jovana iz Kostolca 3:0 u eliminacijama i Đorić Andriju iz kluba "Kaluđeri" iz Beograda u finalu sa 3:0
  • Janković Mihailo (45 kg) osvojo je takođe zlatnu medalju, pošto je u finalu pobedio Stojanović Jovana iz kluba "Kaluđeri" iz Beograda.
  • Sergej Vračar (60 kg) je takođe osvojio zlatnu medalju. U finalnoj borbi na poene je savladao Kostić Andreja iz Beograda.
  • Mario Ćopić (+80 kg) je osvojio bronzanu medalju pošto je u borbi koja je trajala 3 runde izgubio zbrajanjem poena u vrlo izjadnačenom meču protiv Vasilija Ilića iz KBK Voždovac.

- Ovo je poslednji turnir u kalendarskoj godini, na kojem su najmlađi takmičari proverili formu. Sledi kraća pauza i početak priprema za novu sezonu, koja započinje u februaru 2018.g. istakao je Veselin Bunčić trener kik boks kluba "Spartak".

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search