Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

XV Međunarodna kolonija mladih Ernestinovo

Uto, 10.04.2018 - 10:59 -- branka.milojevic

I ove godine su, od 3. do 5. travnja učenici Osnovne škole „Matija Gubec“, Tavankut sudjelovali na Međunarodnoj koloniji mladih u Ernestinovu. Tema radionica je bila suvremena i bliska njihovim navikama u đačkoj dobi, a ona je glasila: „Selfie, tko sam i kako se predstavljam svijetu“? Učenice Katarina Vujić iz 6.a odjela i Sara Vuković iz 8.a odjela su bile sudionice dramske sekcije koju je vodila Nikolina Baškard, magistar dramske umjetnosti. Na završnoj priredbi, odigrale su igrokaz pod nazivom: „Tko sam, što sam, ko me voli, kako me vide“? Dario Vojnić Hajduk, učenik 7.a odjela je bio sudionik filmske sekcije, koju je vodio Zoran Macakanja, snimatelj. Dario je  još jednom pokazao veliki napredak u korištenju snimateljske opreme, te je sam izradio kratak film pod nazivom: „Selfie misterij“, koji prožimaju izvrsna gluma, glazba, efekti.

Film se može pogledati na stranici:

https://www.youtube.com/watch?v=B-LfmpOy-1g

Nakon druženja na radionicama, drugog dana su djeca imala organizirani posjet ZOO vrtu u Osijeku, gdje su sa svojim novostečenim prijateljima mogla nastavitidruženje u prirodi i uživati u pogledu na interesantne životinje.

                                                                                                                                                                    Nastavnica glazbene kulture

                                                                                                                                                                              Emina Tikvicki

Ličnosti: