Festival ljubavi

Čet, 31.05.2018 - 20:18 -- darko.kovacevic

Obaveštavamo Vas da Udruženje građana Zeleni Subotice drugu godinu zaredom organizuje manifestaciju pod nazivom Festival ljubavi, namenjenu deci sa posebnim potrebama. Ove godine će Festival ljubavi biti organizovan u subotu 2. juna 2018. godine u Dudovoj šumi. Početak je u 16 sati.

Cilj nam je da kroz sportske aktivnosti spojimo zdravu decu sa decom sa posebnim potrebama, kako bi se i za ovu kategoriju dece otvorila vrata sportskih organizacija. Na ovaj način ujedno pomažemo i zdravoj deci da prihvate različitost svojih vršnjaka i da steknu osećaj kako pomažu osobama sa invaliditetom.

Ravnopravni deo organizacije predstavljaju i naši sponzori koji redovno podržavaju socijalizaciju dece sa posebnim potrebama.

Našem pozivu da učestvuju u Festivalu ljubavi odazvali su se članovi brojnih sportskih organizacija i kulturno-umetničkih društava, među njima mladi fudbaleri, odbojkaši, rvači, karatisti, sportski planinari, članovi horova i folkloraši. U Dudovoj šumi će tokom manifestacije biti postavljeni sportski poligoni koje će sva prisutna deca zajedno prolaziti.

Zeleni Subotice

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Sub, 02.06.2018 - 16:00
Vreme održavanja - kraj: 
Čet, 31.05.2018 - 18:30
Kategorija: 
Custom Search