Subotički gimnastičari osvojili 28 medalja u Ligi Srbije

Pon, 19.11.2018 - 17:17 -- dejan.vukovic

u subotu 17.nov. 2018. u Novom Sadu je održano finale po spravama gimnastičke Lige Srbije po kategorijama. Subotički takmičari gimnastičkog kluba Partizan koji su se kvalifikovali za ovo takmičenje ostvarili su vrlo zapažene rezultate osvojivši čak 28 medalja od kojih 10 zlatnih, 6 srebrnih i 12 bromzanih. 

U I selekciji Panić Bogdan zauzeo je 1. mesto u vežbi na konju sa hvataljkama i preskoku, 3. mesto na razboju i vratilu. Gombaš Tamaš 1. mesto na razboju i vratilu, 2. mesto na parteru i 3. mesto na konju sa hvataljkama. Marton Erik 5. mesto na krugovima.

II selekcija Gombaš Balaž 2. mesto na razboju, 3. mesto na vratilu. Čupak Aleks 1. mesto na razboju, 3. mesto na parteru, krugovima i preskoku.

III selekcija Kulić Filip 1. mesto na krugovima i razboju, 2. mesto na parteru, konju sa hvataljkama i vratilu. Juđak Romeo 1 mesto na parteru i preskoku, 2. mesto na razboju i 3. mesto na krugovima i vratilu. Strajnić Mihajlo 1. mesto na vratilu, 3. mesto na parteru, konju sa hvataljkama i razboju.

 

Custom Search