Seminar za nastavnike i profesore fizičkog vaspitanja

Ned, 03.02.2019 - 00:50 -- dejan.vukovic

U Subotici je, u subotu, 2. februara, u svečanoj sali Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić", održan izuzetno posećen seminar za nastavnike i profesore fizičkog vaspitanja u saradnji Saveza za školski sport i pedagoge fizičke kulture Subotice i Društva pedagoga fizičkog vaspitanja Vojvodine.

Seminar je obuhvatio nekoliko tema, Zakonska regulativa za planiranje i realizaciju nastave orijentisane na ishode učenja, Šta su to ishodi učenja?, Primena ishoda učenja u planiranju nastave fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, Vrednovanje ostvarenosti ishoda učenja, odnosno radionice Godišnje – globalno planiranje, Mesečno – operativno planiranje, Priprema za čas fizičkog i zdravstvenog vaspitanja.

Predavači na seminaru bili su Jasna Đukić, predsednik Društva pedagoga fizičkog vaspitanja Vojvodine, Višnja Đorđić, redovan profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu i Svetlana Mirčić Vukobrat, profesor fizičkog vaspitanja, dok su prisutne pozdravili Siniša Repija i Radoslav Svirčev, predsednik i generalni sekretar Saveza za školski sport i pedagoge fizičke kulture Subotice.

Ličnosti: 
Custom Search