Održan tradicionalni Vidovdanski turnir

Sub, 29.06.2019 - 19:43 -- dejan.vukovic

Fudbalski klub Solid po ustaljenoj tradiciji  organizovao je Vidovdasnki turnir u fudbalu na kojem se okupilo devet ekipa i veliki broj subotičana koji su na ovaj način obeležili Vidovdan.

Ekipe su bile podeljene u dve grupe koji su nakon grupne faze igrali utakmice za plasman. Specijalni gosti turnira su bili mladići iz FK Rudanka iz Doboja. Finale je bila repriza od prošle godine u kojem su se satali ekipe Okružni Zatvor i Realimpex. Turnir su ponovo osvojili čuvari Zatvora, ovaj put nakon boljeg izvođenja penala sa 6:5 pošto je regularni deo završen nerešenim ishodom 3:3. U borbi za treće mesto FK Rudanka je sa 5:2 pobedila Jovište.

Za ekipu Okružnog Zatvora nastupili su: Stantić Slavko, Ivković Zoran, Stojanović Jova, Borenović Dragan, Vukelić Miloš, Polovina Milovan, Knežević Radovan, Bilbija Aleksa, Trkulja Veljko i Glišovic Djordje. Trener: Šefčić Goran.

Finalisti i vicešampioni, ekipa Realimexa je nastupala u sledećem sastavu: Sekulić Milan, Tomčić Čedomir, Guberinić Veselin, Guberinić Miodrag, Guberinić Goran, Milanović Mladen, Radić Zlatko, Maravić Miloš, Romić Nikola, Vidaković Darko, Andrić Dalibor i Nikolić Veljko.  Trener: Arnold Zoltan

Custom Search