Стари занати као мост међунационалног поверења младих

Kategorija: 

СТАРИ ЗАНАТИ КАО МОСТ МЕЂУНАЦИОНАЛНОГ ПОВЕРЕЊА МЛАДИХ

Обавештавамо Вас да ће се реализовати омладински пројекат под називом „СТАРИ ЗАНАТИ КАО МОСТ МЕЂУНАЦИОНАЛНОГ ПОВЕРЕЊА МЛАДИХ“ у организацији Удружења за уметничку експресију младих „КУЛТУРАЛНИ РАЗЛИЧАК“ из Суботице који ће бити финансиран од стране Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице.

Циљ пројекта је је да се кроз заједничке активности везане за старе занате млади од 15 до 19 година различитих националности међусобно упознају, размене искуства, стекну поверење и развију толеранцију и сараднички дух.

Радионице ће се реализовати 8., 13., 15. i 20. новембра 2019. у Хемијско - технолошкој школи у Суботици на којима ће учесници научити традиционалне технике рада са вуном и уметничку обраду дрвета и биће оспособљени да израђују играчке и дидактички
материјал који ће, на крају пројекта бити поклоњени деци из предшколске установе Наша радост у Суботици који похађају Монтесори вртиће.

Учешће у пројекту је бесплатно, радионице ће се одржати двојезично а реализоваће их Ференц Торма, примењени уметник и председник Удружења КУЛТУРАЛНИ РАЗЛИЧАК.

Позивамо Вас да подржите активности са младима и придружите нам се. 

ДОБРОДОШЛИ

Више информација можете добити путем е маила: [email protected] и путем телефона 064/1504220.

Мр Дијана Копуновић Торма, пројектни менаџер
УГ КУЛТУРАЛНИ РАЗЛИЧАК, Суботица

Custom Search