Uspešni gimnastičari na Međunarodnom mitingu u Novom Sadu

Sre, 11.12.2019 - 23:22 -- dejan.vukovic

Gimnastičari Gimnastičkog Društva "Partizan" učestvovali su na Međunarodnom memorijalnom turniru "Laza Krstić i Marica Dželatović" koji je održan u Novom Sadu od 6. do 8. decembra gde je učešće uzelo desetak zemalja.

U vrlo jakoj konkurenciji subotički takmičari su uspeli da osvoje i medalje. U I kategoriji do 10 god nastupio je Gombaš Balaž koji je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo 3. mesto. U II kategoriji nastupili su Strajnić Mihajlo koji je završio na 17. a Čupak Aleks na 18. mestu U III kategoriji nastupio je Filip Kulić koji je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo 3.0 mesto.

Sva četiri takmičara su se kvalifikovala za finala po spravama gde su ostvareni opet odlični rezultati s obzirom na konkurenciju. Gombaš Balaz 2. mesto na parteru, 8. na krugovima, 3. na preskoku, 2. na razboju i 5. na vratilu. Strajnić Mihajlo finale na konju sa hvataljkama 5. mesto. Čupak Aleks 8. na parteru, 7. na krugovima i 6. na razboju. Kulić Filip 3. mesto na vratilu, 5. na parteru, 4. na konju sa hvataljkama, 4. na krugovima, 4. na preskoku, 6. mesto na razboju.

U okviru ovog takmičenja proglašeni su i rezultati DKMT Kupa, gde su se ova četiri takmičara okitila sa još 18 medalja. Trener na ovom takmičenju bio je Robert Milutinović. Ovim takmičenjem mladi subotički takmičarsku završili su ovogodišnju sezonu.

Custom Search