Mogućnost odloženog plaćanja dugova za komunalne usluge

Kategorija: 
Izvor: 

Učesnici zajedničke naplate JKP „Vodovod i kanalizacija“, JKP „Čistoća i zelenilo“ i JKP „Dimničar“ obaveštavaju korisnike usluga – fizička lica, da je rok za plaćanje dospelih računa zaključno sa računom za maj 2020. godine 31.07.2020. godine.

Korisnicima usluga koji izmire u navedenom roku svoja dugovanja neće se obračunavati zakonska zatezna kamata.

Korisnici usluga imaju mogućnost da se do 31. jula 2020. godine prijave za reprogram neizmirenih obaveza, odnosno otplatu dugovanja na rate, tako što će pristupiti u službene prostorije JKP „Vodovod i kanalizacija“, JKP „Čistoća i zelenilo“ i JKP „Dimničar“ lično uz prikaz lične karte.

Nakon isteka navedenog roka, svim korisnicima usluga koji nisu izmirili svoja dugovanja obračunavaće se zakonska zatezna kamata na sva dospela dugovanja.

Zahvaljujemo se svim korisnicima usluga koji su svoje obaveze redovno izmirili.

 

S Poštovanjem

JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica

JKP “Dimničar” Subotica

 

***

A közös számlázás résztvevői, a Vízművek és Csatornázási KKV, a Köztisztasági és Parkosítási KKV és a Kéményseprő KKV, értesítik a szolgáltatások igénybevevőit – fizikai személyeket, hogy a 2020. májusáig beérkezett számlák fizetésének határideje 2020. 07. 31.

A szolgáltatás igénybevevőinek, akik tartozásaikat a megadott időszakon belül rendezik, nem számítanak fel késedelmi kamatot.

A szolgáltatást igénybe vevő felhasználóknak 2020. július 31-ig lehetőségük van a fennálló kötelezettségek átütemezésére, azaz tartozások részletekben történő visszafizetésére, mégpedig úgy, hogy személyesen ellátogatnak a Vízművek és Csatornázási KKV, a Köztisztasági és Parkosítási KKV és a Kéményseprő KKV irodahelyiségeibe, és felmutatják a személyi igazolványukat.

A megadott határidő lejártát követően minden olyan szolgáltatást igénybe vevő felhasználó számára, aki még nem rendezte adósságát, minden esedékes tartozása esetén törvényes késedelmi kamatot számítanak fel.

Köszönetet mondunk minden olyan felhasználónak, aki rendszeresen rendezte kötelezettségeit.

 

Custom Search