Srebrna medalja kik boksera na Prvenstvu Srbije

Pon, 12.10.2020 - 13:31 -- dejan.vukovic

Na prvenstvu Srbije u low kicku koje je održano u Beogradu 10. i 11. oktobra 2020.g. nastupila su i dva takmičara Spartaka koji su osvojili i jednu srebrnu medalju.  

Rezultati takmičara Spartaka:

  • kadetska konkurencija: Sergej Vračar (SPARTAK) - Stanimirović (KBK Batajnica) 0:2
  • seniori: Vlatko Vojnić-Tunić (Spartak) - Kaćanski Miloš (KBK Top team) 2:0 

Mladi Sergej je ispao u eliminacijama pošto je poražen od Stanimirovića za poen više u tri runde.  Opravdao je svoj nastup  i pokazao da se radi o mladoj nadi Spartaka.

Više umeća i bolji sportski rezultat ostvario je povratnik Vlatko Vojnića Tunić. Posle višegodišnje pauze vratio se u ring u stilu. Početak borbe protekao je u ispitvanju sposobnosti protivnika protiv rastom višeg Miloša. U nastavku meča Vlatko je shvatio da mora ući u blisku borbu, jer zaostaje u poenima. Uspeo je u tome u drugoj i krajem treće runde, kada je protivnika napao žestokim krošeima, a od nakouta su Kaćanskog spasili prvo gong a zatim i  sudijsko brojanje. Nažalost, Vlatko se morao zadovoljiti srebrnom medaljom, jer zbog povrede nije nastupio u finalnoj borbi.

Trener Kik Boks kluba Spartak, Veselin Bunčić zadovoljan je nastupom svojih takmičara - posle Covid -19 krize uspeli smo da nastupimo na prvom održanom takmičenju ove godine. Spremni smo za još tri takmičenja ukoliko nam to epidemija dozvoli i na njima da osvojimo još medalja za klub.  

Custom Search