TELOHRANITELJ MAFIJAŠEVE ŽENE

Sre, 30.06.2021 - 17:35 -- SocijalneMreze

Najsmrtonosniji čudni par na svetu - telohranitelj Majkl Brajs i ubica Darijus Kinkejd - ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život.

 

  • Originalni naslov: Hitman's Wife's Bodyguard
  • Dužina trajanja filma: 116 min
  • Država/Godina: USA, GBR/2019
  • Žanr: akcija, komedija, krimi
  • Glumci: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman
  • Režiser: Patrick Hughes

Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd. Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman kao ... pa, moraćete da pogledate film.

*****

Bioskop Abazija ima najsavremeniji sistem ventilacije i potpune rekuperacije vazduha u bioskopskoj sali za vreme projekcija filmova. Tokom jednog sata celokupna zapremina vazduha u sali se potpuno izmeni dva puta. Vazduh iz prostorije koji sadrži različite nečistoće, aerosoli, mirise, vlagu i manjak kiseonika izbacuje se napolje, a čist spoljnji vazduh ulazi u salu. I tako 3 puta tokom jedne projekcije filma prosečne dužine od 90 minuta.⁣⁣

Ovakvim načinom ventilacije bioskop Abazija je mnogo bezbednije mesto od tržnih centara ili drugih prostorija i sala koje imaju zatvoren sistem ventilacije.

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Sre, 07.07.2021 - 18:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 07.07.2021 - 20:00
Kategorija: 
Custom Search