СНС Суботица: Подршка Александру Вучићу

Kategorija: 

Градски одбор Српске напредне странке у Суботици пружа апсолутну и неподељену подршку политици коју представља Александар Вучић, политици која гарантује стабилност, будућност и континуитет јачања Србије, и зато једногласно поручујемо, и пре одржавања конгреса странке, да једино Александар Вучић може предводити како Српску напредну странку, тако и државу Србију.

Нашу земљу, коју у времену пред нама чекају бројне крупне одлуке у спољњој и унутрашњој политици, не може да води нико осим снажног лидера какав је Александар Вучић, који једини у тако сложеним околностима у Србији може да очува стабилност и самосталност, и да настави свој развој.

Градски одбор Српске напредне странке у Суботици зато пружа пуну подршку Александру Вучићу у доследној борби за будућност Србије. Алтернатива миру не постоји, а уверили смо се да мир само на речима није довољан, да се на миру мора континуирано радити.

Само одговоран политичар какав је Александар Вучић, може на делу показати једнаку посвећеност и развоју Србије на унутрашњем плану колико и јачању улоге државе Србије у свету, и зато његова позиција мора бити ојачана.

Чланство Српске напредне странке у Суботици има пуно поверење у политику коју председник спроводи, а која ће и нама али и будућим нараштајима, донети миран живот и бољу будућност.

Иза Александра Вучића стоје резултати који су видљиви на сваком кораку, успеси који су препознатљиви и подршка грађана исказана на изборима која је већа него икада.

Борећи се за националне интересе Србије и градећи квалитетне односе са свима, подржавамо борбу председника да од Србије направи земљу достојну наших предака, али и наших потомака, и борбу против свих оних који желе да Србију виде на коленима.

Под његовим вођством Србија води политику озбиљности водећи се интересима Србије и српског народа, политику која не познаје насиље него мудрост.

Зато нема бољег кандитата за председника странке од Александра Вучића, јер је то једини пут да наставимо даље развој Србије и не дозволимо да се уруши све што је Србија под његовим лидерством урадила.

 

Повереник Градског одбора СНС Суботица

Стеван Бакић

Custom Search