Обновљена стоматолошка амбуланта у Хајдукову

Kategorija: 

Члан Градског већа задужен за област привреде, Срђан Самарџић, и директорка Дома здравља Суботица, Иванка Беоковић, обишли су данас обновљену стоматолошку ординацију у оквиру амбуланте Хајдуково. Самарџић је, тим поводом, у име градоначелника Суботице Стевана Бакића и своје име истакао да након 15 година мештани Хајдукова и околних села од данас поново имају стоматолошку услугу у обновљеној ординацији амбуланте у Хајдукову и да је иницијатива за њено отварање потекла на пријему грађана који градоначелник Бакић организује сваке среде у Градској кући.

Самарџић је нагласио да су Град Суботица и Дом здравља Суботица уложили у обнову ове ординације, како би се комплетирала здравствена заштита у овом објекту.

Истакао бих да је иницијатива, односно  информација и захтев грађана дошла кроз непосредан разговор са грађанима  који се одржава сваке недеље у Градској кући.  Важно је такође да је управо настојање непосредне комуникације са Суботичанима резултирало овако важним стварима које су од великог значаја за  наше грађане“, рекао је Срђан Самарџић.

Он се том приликом, захвалио целокупном колективу Дома здравља Суботица за све оно што раде за грађане Суботице, посебно у протеклих 18 месеци великих изазова кроз које сви заједно као друштво пролазимо.

Данас се посебно захваљујемо на организацији медицинског тима који ће данас употпунити овај ниво здравствене заштите у Хајдукову. Дом здравља  у граду Суботици има поузданог партнера у свим даљим настојањима у овом правцу“, поручио је Срђан Самарџић.

Директорка Дома здравља Суботица захвалила се граду Суботици, градоначелнику и донаторима на помоћи приликом обнове стоматолошке ординације.

Амбуланту смо обновили уз помоћ Града Суботице који је препознао потребу становника овог дела града, уз помоћ градоначелника и одређених донатора. Дом здравља је урадио репарацију одређених техничких детаља, обезбедио опрему која је недостајала као и медицински тим који може да осавремени односно употпуни здравствене  услуге за мештане Хајдукова и околине“, рекла је Иванка Беоковић.

Већ од данас становници Хајдукова могу да користе услуге стоматолога у овом објекту који ће радити сваког радног дана од 07.00 до 13.00 часова, осим среде, када ће лекар специјалиста радити од 13.00 до 19.00 часова.

 

 

Custom Search