Poziv vinarima subotičko-horgoške regije na Dan mladog vina

Kategorija: 

VINARIMA SUBOTIČKO-HORGOŠKE VINSKE REGIJE
-Poziv na Dan mladog vina-

Poštovani, Red vitezova vina “Arena Zabatkiensis” će i ove godine Dan mladog vina obeležiti u četvrtak, treće nedelje novembra meseca, kao što to čini celi vinski svet dočekujući dolazak novog božolea. Obeležićemo ga izložbom mladih vina sa Subotičko-Horgoškog vinskog regiona, koju u različitim formatima organizujemo svake od 2004. godine (izuzev 2020. - zbog pandemije korona virusa).

Mesto: Palić, “Mala gostiona” Vreme održavanja: četvrtak, 18. novembar o.g. od 17 do 20 sati.

Za izložbu: jedna kompletno opremljena boca od svakog vina berbe 2021. godine koje proizvođač oceni da je stasalo za probu.

Okvirni program: Izložba mladih vina berbe 2021. godine. Ceremonijal krštenja mošta u vino. Degustacija izloženih vina sa komentarima. Druženje, zabava.

Sa najvećom radošću i najboljom nadom Vas pozivamo da učestvujete na ovoj svečanosti.

Odabrana vina za izložbu možete doneti ranije ili, što je praktičnije, poneti sa sobom.

Važne napomene: Ulaz na pripredbu je slobodan. Poželjno je da prisustvujete degustaciji izloženih vina i celom programu priredbe (ali nije obavezno, ukoliko iz epidemioloških razloga ne možete). Vinari koji donesu vina na izložbu, na priredbu mogu pozvati članove svoje porodice i prijatelje i mogu doneti vina koliko procene da im za to veče treba.

Osoblje “Male gostione” će pripremiti prilagođeni izbor jela za to veče i pružiti sve druge usluge, po cenama pristupačnim različitim mogućnostima gostiju.

Radi bolje organizacije molimo Vas da dolazak po ovom pozivu najavite, kako bi obavili
potrebne rezervacije. Ako Vam zatreba bilo kakva dodatna informacija, pomoći će Vam telefon 064/175-13-46. Na taj broj možete, naravno i potvrditi Vaš dolazak.

Vivat!

Dragutin Miljković

Custom Search