Ponovo uključeno snabdevanje gasom na Paliću i Velikom Radanovcu

Kategorija: 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е О

ПОНОВНОМ УКЉУЧЕЊУ ПРИРОДНОГ ГАСА НА ПАЛИЋУ И ВЕЛИКОМ РАДАНОВЦУ

ЈКП “Суботицагас” Суботица обавештава цењене потрошаче гаса са дела насеља Палић и Великог радановца да је у 13 часова поново успостављен систем снабдевања наведених насеља природним гасом. Прекид у снабдевању је уследило због реализације Пројекта измештања и заштите трасе постојећих гасовода, односно извођења радова на прикључењу измештеног гасовода на постојећи дистрибутивни систем услед реконструкције и модернизације железничке пруге Суботица-Хоргош која је од изузетног значаја за Републику Србију.

Моле се потрошачи, који након 13 часова још немају снабдевање гаса у свом домаћинству, да се обрате дежурној служби ЈКП «Суботицагас» на телефоне: 024/641-211 или 064/114-28-96 односно 0800/100-202 у случају да немогу сами да покрећу свој регулатор на основу упутства који се налази на сајту предузећа www.suboticagas.co.rs.

Захваљујемо се на разумевању!

Руководство ЈКП “Суботицагас” Суботица

 

 

É R T E S Í T É S

 

A Szabadkai Gázművek KKV értesíti tisztelt palicsi és nagyradonováci fogyasztóit, hogy 13 órától ismét helyre állt a gázszolgáltatás. A szolgáltatás szüneteltetése a Szerbia szempontjából kiemelten fontos Szabadka–Horgos vasútvonal felújítása és korszerűsítése végett kihelyezett gázvezetékek hálózatra való csatlakoztatása miatt történt.

Felkérjük azokat a fogyasztókat akiknél 13 óra után sem állt helyre a gázellátás és nem tudják újrainditani a sárgadobozban található szabályzót a gázművek honlapján (www.suboticagas.co.rs) található útmutató alapján sem, kérjenek segitséget a gázművek ügyeletén a következő elérhetőségeken: 024/641-211 vagy 064/114-28-96 továbbá 0800/100-202.

Ezúton köszönjük a fogyasztók megértését!

 

A Szabadkai Gázművek KKV vezetősége

Custom Search