Rukometaši Spartaka započeli sa pripremama

Čet, 11.08.2022 - 23:39 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartaka započeli su pripreme za novu sezonu u kojoj imaju velike ambicije, povratak u društvo najboljih. 

U cilju povratka u elitu Uprava kluba je ponovo uspela da angažuje iskusnog trenera Slavišu Lakovića. Ekipa će priprteme obaviti u Subotičkoj Hali sportova gde ima odlične uslove za rad. Prvenstvo počinje 17. septembra kada će subotička ekipa dočekati Vrbas, jednog od glavnih konkurenata za povratak u Super ligu. 

Trener Slaviša Laković svestan je zadatka koji se očekuje od njega i ove ekipe - Lepo je ponovo biti u Subotici, šteta je samo što je Spartak rang niže nego prošli put kada sam bio, jer ovaj grad zaslužuje jednog superligaša. Naš zajednički cilj je da to i ostvarimo. Počeli smo da radimo prošle nedelje i još uvek smo u fazi kompletiranja ekipe. Veći deo pozicija u ekipi je rešen,  čekamo još da vidimo kraj razgovora sa dva igrača koji su nam potrebni. Plan je da radimo bolje od svih rivala i da  probamo da napademo prvo mesto za koje ima više kandidata, pre svih to su Smederevo, Vrbas, Inđija, Gajdobra i Ub. Na kraju ligaškog dela nam sledi plej-of, a okršaj četiri najbolje ekipe daće prvaka koji će ići u viši rang. Put do prvog mesta je težak, ali nije nemoguć. Formirali smo jednu korektnu ekipu, spoj mladosti i iskustva. 

Slaviša je izneo i plan priprema - Odigraćemo od 8 do 10 trening utakmica. Planiramo mečeve protiv Vojvodine, prvaka Srbije, protiv Slobode iz Tuzle, vicešampiona Bosne i Hercegovine, superligaša Kikinde, protiv Crvenke a gostovaćemo i na tradicionalnom turniru u Riđici gde ćemo igrati protiv Spačve iz Vinkovaca. Imaćemo jake provere, kako bismo brže i bolje napredovali. Imamo veliki broj novih igrača koje moramo da uigramo.

 

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search