Kadetska i juniorska reprezentacija Srbije na pripremama u Subotici

Pon, 05.12.2022 - 20:38 -- dejan.vukovic

Pripreme mlađih reprezentativnih selekcija u stonom tenisu održane su u Subotici u stonoteniskom centru od 28. novembra do 04. decembra.

Na pripreme je bio pozvan i subotičanin Nemanja Marković, član STK Spartak Infostud. Na pripremama su učestvovali, juniori- Dušan Vezmar, Oros Andraš, Dusan Pavlović, Uroš Ninković, Matija Šepa, Sara Radak, Dušica Todorović, Svetlana Sladeček, Teodora Gojkov i Minja Vladimirov. Kadeti: Borislav Rajić, Novak Zagorac, Nemanja Marković, David Čapanda, Jana Havela, Maja Vanjo i Teodora Sudžum. Treneri koji su vodili pripreme su bili Daniel Toađer i Bojan Crepulja.

Muška seniorska reprezentacija Srbije u sastavu Marko Jevtović, Dimitrije Levajac, Nemanja Đilas, Nikola Marinković sa trenerom Milošem Đukićem koja je pripreme obavila u Novom Sadu posetila je trening kamp mlađih selekcija u Subotici  i sa njima održali zajednički trening. Ovakvi zajednički treninzi su od velikog značaja mlade igrače jer od seniorskih reprezentativaca mogu mnogo da nauče. To im ujedno predstavlja i veliki podstreh i motivaciju za dalji rad. 

Custom Search