Саопштење Покрета социјалиста

Kategorija: 

  Обавештавамо јавност да је Драган Копуновић, независни одборник у Скупштини града Суботице, приступио странци Покрета социјалиста. Овом променом, странка Покрета социјалиста сада има 3 одборника у Скупштини града Суботице.
Желимо да истакнемо да је прелазак одборника у Покрет социјалиста био мотивисан препознавањем нашег рада и залагања за социјалну правду, економски развој, интересе и боље услове живота за све грађане Суботице, као и нашом отвореношћу за сарадњу са појединцима и политичким актерима који имају исте циљеве за које се залажемо као политичка странка,
Уверени смо да ће наши одборници у Скупштини града Суботице овим појачањем још активније радити на остварењу наведених циљева.
Желимо да истакнемо и да се сваким даном све већи број грађана укључује у рад странке Покрета социјалиста, јер су наша врата увек отворена за све грађане који деле наше политичке ставове и вредности и желе да се активно укључе у политички живот Града Суботице.
Као странка која се залаже за социјалну правду и економски развој, трудићемо се да и у наредном периоду свакодневно будемо у контакту са грађанима, да слушамо њихове потребе, проблеме и да заједно радимо на њиховом решавању.

Зато, и овим путем позивамо грађане да нас и даље подржавају и да нам се придруже у заједничкој изградњи боље и праведније заједнице, као и боље будућности нашег Града Суботице.

 

Custom Search