Košarkaši Spartak Office Shoesa dočekuju Joker

Uto, 28.11.2023 - 16:08 -- dejan.vukovic

Košarkaši Spartak Office shoesa će posle niza gostovanja odigrati utakmicu u subotičkoj Hali sportova. U sredu 29. novembra sa početkom od 19:00 časova dočekuju ekipu Jokera iz Sombora. Predstojeću utakmicu najavili su kapiten Filip Barna i prvi trener Vladimir Jovanović.

Filip Barna, ističe da su košarkaši Spartaka željni igranja pred svojom publikom u Subotici. – Joker je kvalitetna ekipa sa dobrim pojedincima. Moramo dati sve od sebe da nastavimo uspešan niz. Imali smo uspešan nastup u ABA 2 ligi, potom nastavili sa pobedama u KLS i u dobrom smo ritmu. Moramo biti oprezni u Jokeru igra nekoliko naših bivših igrača koji će sigurno ući jako motivisani u ovaj duel.

Trener Spartak Office Shoesa, Vladimir Jovanovića, uspešno se takmiči na dva fronta.  – Imali smo dve „mini turneje“, nismo bili u Subotici više od dve nedelje što je otežavalo period prilagođavanja. Broj treninga između utakmica je bio minimalan, i to smo više koristili za oporavak. Zadovoljan sam rezultatima, ali sa dosta stvari nisam, ni ja, ni igrači. Mislim da smo što se tiče realizacije bili blizu maksimalnog učinka, ali nam predstoji da se uigravamo. Ako znamo gde smo i gde želimo da budemo, onda je ovo dobra polazna tačka.

Custom Search