Košarkaši Spartaka u subotu dočekuju Radnički iz Kragujevca

Pet, 01.12.2023 - 16:29 -- dejan.vukovic

Nema odmora za košarkaše Spartak Office Shoesa. Nakon pobede od pre dva dana protiv Jokera sada ih očekuje nova utakmica u subotu 2. decembra od 19:00 časova očekuje ih nova utakmica, novi derbi susret u kojem dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca koja se nalazi u vrhu tabele. Biće to nova prilika da subotičani obraduju svoje navijače i nastave pobednički niz.   

Utakmicu je najavio Miloš Milosavljević prvotimac Spartak Office Shoesa - Čekamo zanimljivu utakmicu. Dolazi nam tim koji je sačinjen od iskusnih igrača. Ostvarili su rezultat koji je za poštovanje. Neće biti lako, ali igramo na domaćem terenu, pred našom publikom i svi želimo da naša tvrđava ostane neosvojiva.

Trener Vladimira Jovanović, ističe da rezultati Radničkog zaslužuju poštovanje. – Napravili su dobru uvertiru u sezoni, imaju i kontinuitet igara. Raspolažu sa kvalitetnim i iskusnim igračima koji su igrali i na višim nivoima. Pojačani su dobrim strancem Kroftom koji je ozbiljan košgeter. Sjajno su vođeni – nisu bez razloga na vrhu. Moramo da vodimo računa o nama, da uspostavimo standard naših igara, kako u odbrani, tako i u napadu. Onda možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu i kontinuitetu takvih rezultata.  

Custom Search