Gust raspored za KK Spartak Office Shoes

Pet, 15.12.2023 - 16:28 -- dejan.vukovic

Košarkaši Spartak Office Shoesa nastavljaju u brzom ritmu. Nakon pobede protiv OKK Beograda u sredu 13. decembra već u subotu 16. decembra očekuje ih nova utakmica. U subotičkoj Hali sportova dočekuju ekipu Zdravlja iz Leskovca u utakmici 14. kola KLS koja je na programuu od 19:00 časova.  

Nema puno vremena za odmor, kao ni za ozbiljniju pripremu narednog rivala, međutim subotičani sa velikim ambicijama nastavljaju trku na dva fronmta. Odmah nakon utakmice sa Zdravljem očekuje ih nastavak takmičenja u ABA 2 ligi. 

Pred meč sa Zvdravljem trener Vladimir Jovanović ističe njihove kvalitete ali se nada dobroj igri i novoj pobedi - Bez obziru na poziciju protivnika na tabeli, ekipa Zdravlja bi mogla da bude daleko bolje plasirana. Imaju solidan sastav, tri stranca u svojim redovima, svako od njih ima ozbiljan košarkaški kvalitet, pogotovo glavni košgeter Harvi. Ukoliko želimo da nastavimo gde smo stali protiv OKK Beograda, ne govorim samo u rezultatima, nego o našem napretku, moramo da vodimo računa o sebi. Ima dosta stvari koje treba da zadržimo na istom nivou, a još više onih koje treba podići, ukoliko hoćemo da i ABA 2 ligu odigramo kako treba, ali i celu sezonu. Moramo da pokažemo pravi pristup i karakter, bilo je utakmica u kojima smo to pokazali, ali i onih u kojima nismo. 

Poslednje pojačanje subotičana, Luka Cerovina, očekuje da im ova utakmica posluži kao dobra uvertira pred nastup u Regionalnoj ligi  – Nadamo se da ćemo utakmicu dobro početi i da ćemo doći do pobede. Bila bi to sjajna uvertira za predstojeći „balon“ ABA2 lige. Nalazimo se u seriji dobrih rezultata i želimo da to nastavimo. 

Custom Search