НСЗ: Сајам запошљавања у Суботици

Kategorija: 

Национална служба за запошљавање, Филијала Суботица, организује Сајам запошљавања у Суботици, у петак 12. априла 2024 .године, од 10 до 13 часова у просторијама НСЗ Филијале Суботица, Јована Микића 12.

Заинтересовани послодавци своје учешће могу пријавити најкасније до 31.марта 2024.године е-маилом на [email protected]. Додатне информације могу се добити и на број телефона: 024/644-618.

Позивамо тражиоце запослења да посете Сајам запошљавања, и да се претходно јаве свом саветнику ради евидентирања учешћа и добијања додатних информација о припреми за Сајам.

Незапосленима је на сајму омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца који имају потребу за запошљавањем кадрова њихове струке. Током разговора са послодавцима, имају прилику да се представе, изнесу своје професионалне карактеристике, оставе добар утисак, и што је најважније на истом месту и у исто време лично предају пријаву за запослење и радну биографију (CV) за већи број слободних послова према властитом избору. У непосредном контакту са кандидатима послодавци преузимају радне биографије, обављају прелиминарне разговоре или се на лицу места договарају о условима за запошљавање.

На предстојећој манифестацији очекује се присуство око 25 послодаваца.

Custom Search