Promovisani novi dresovi Fudbalskog kluba Bačka 1901

Čet, 25.04.2024 - 21:58 -- dejan.vukovic

Fudbalski klub Bačka 1901 promovisao je nove dresove u kojima će njihovi fudbaleri istrčati u subotu 27. aprila na meč protiv Mladosti iz Bačkog Petrovca koji se igra na stadionu kraj Somborske kapije sa početkom od 16:30 časova. 

Novi dresovi su u tradicionalnim bojama crveno-bele boje, sa grbom najstarijeg kluba u Srbiji, a pored se nalazi i logo najstarijeg kraft pivskog bara u Srbiji – „Samo pivo”.

Ideju o novom dresu izneo je Ognjen Vučković, vlasnik pivskog bara „Samo pivo” – Kada je moj dobar drug postao trener Bačke rodila se zanimljiva ideja, a onda smo videli da ona može da se realizuje. Pivo i fudbal su nekako povezani kroz istoriju postojanja fudbala i nama je bila čast da se mi, kao najstariji kraft pivski bar u Srbiji, reklamiramo na dresu najstarijeg kluba na Balkanu, ali i da bar na ovaj način pomognemo Bačkoj. 

Trener najstarijeg kluba u zemlji, Aleksandar Kopunović zahvalio se prijateljima kluba – Hvala našim prijateljima na ovoj pomoći, mi jesmo najstariji klub u nekadašnjoj Jugoslaviji i Balkanu, što mi samo donosi veću odgovornost. Bačka ima svoju tradiciju, ima svoju prošlost, a u nadolazećem vremenu možemo očekivati još bolju Bačku, možda i plasman u viši rang . 

 

Custom Search