Ivica Ivanković Radak

Katoličko društvo „Ivan Antunović“ u okviru manifestacije

DANI BISKUPA IVANA ANTUNOVIĆA 2017.

poziva na sljedeća događanja:

SVEČANA MISA ZA BISKUPA IVANA ANTUNOVIĆA

u katedrali-bazilici sv. Terezije, Subotica, 8. siječnja (nedjelja) u 18 sati – o 128. obljetnici smrti

Predvodi: vlč. Siniša Tumbas Loketić

XXV. „RAZGOVOR“

13. siječnja (petak) u 19 sati, u Pastoralnom centru „Augustinianum“ (Subotica, Trg svete Terezije 2),

Tema: Strategija obrazovanja na hrvatskom jeziku u Republici Srbiji

Uto, 03.01.2017 - 17:07

Katoličko društvo "Ivan Antunović", u okviru Etnografskog odjela "Blaško Rajić", priređuju XX. Izložbu Božićnjaka, koja će biti otvorena u petak, 9.12.2016. godine, u predvorju Otvorenog sveučilišta u 18 sati.

Izložba će biti otvorena do 16.12., svakim radnim danom.

Mogu se pogledati dvije prodajne izložbe, Likovnog odjela Hrvatskog kulturnog centra „Bunjevačko kolo“ iz Subotice i Likovno-slamarskog odjela HKPD-a „Matija Gubec“ iz Tavankuta.

Pon, 05.12.2016 - 10:22

Redovita skupština Katoličkog društva za kulturu, povijest i duhovnost „Ivan Antunović“ održana je 5. travnja u pastoralnom centru „Augustinianum“ u Subotici. Nazočne je poslije uvodne molitve pozdravio predsjednik Društva, mons. Stjepan Beretić a potom se prešlo na rad po predloženim točkama dnevnoga reda koji je jednoglasno usvojen. Članovi Društva na početku odali su počast preminulim članovima Društva, Zvonimiru Pelajiću i dr. sc. Anti Sekuliću. Predsjednik Beretić pročitao je potom zapisnik s prošlogodišnje skupštine održane 26. veljače 2015. godine koji je jednoglasno usvojen, a potom je podnio i izvješće o radu Društva za 2015. godinu koji je također jednoglasno usvojen. Među ostalim, društvo je u 2015. godini realiziralo sljedeće manifestacije i sadržaje:...

Sre, 06.04.2016 - 14:55
Subscribe to Ivica Ivanković Radak