Jedriličarski savez Vojvodine

Obaveštavamo Vas da Jedriličarski Savez Vojvodine u period od 1. do 7. jula 2019.godine organizuje Jedriličarski kamp za napredne jedriličare, za klasu Optimist i Laser 4,7 na Paliću, to jest za uzrast od 8 do 18 godina.

Cilj kampa je podizanja kapaciteta perspektivnih jedriličara iz Vojvodine, priprema mladih jedriličara za učešće na državnim prvenstvima i na međunarodnim regatama, kreiranje zdrave generacije budućnosti, unapređuje međuljudskih odnosa, razvoj i unapređenje sportske rekreacije, razvoj sportskog, fer plej ponašanja i unapređenje međunacionalne tolerancije među mladima.

Teoretski deo kampa će se održati u Jedriličarskom klubu Palić (Obala Lajoša Vermeša b.b.) i ispred kluba, a praktični deo kampa će se održati na jezeru Palić.

Tokom kampa će se...

Ned, 30.06.2019 - 08:40

Obaveštavamo Vas da Jedriličarski Savez Vojvodine u period od 2. do 8. jula 2018.godine organizuje Jedriličarski kamp za napredne jedriličare, za klasu Optimist i Laser 4,7, to jest za uzrast od 8 do 18 godina.

Cilj kampa je podizanja kapaciteta perspektivnih jedriličara iz Vojvodine, priprema mladih jedriličara za učešće na državnim prvenstvima i na međunarodnim regatama i priprema jedriličara za polaganje mornarskog ispita, kreiranje zdrave generacije budućnosti, unapređuje međuljudskih odnosa, razvoj i unapređenje sportske rekreacije, razvoj sportskog, fer plej ponašanja i unapređenje međunacionalne tolerancije među mladima.

Pet, 29.06.2018 - 18:01
Subscribe to Jedriličarski savez Vojvodine