Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Minja Kopunović

U subotu 21. aprila u Osijeku ( Hrvatska ) održano je pozivno Međunarodno atletsko takmičenje u svim kategorijama gde su nastupila i dve takmičarke AK Spartak, Minja Kopunović i Ines Matković.

Takmičenje pod nazivom Miting Otvaranja Sezone 2018 okupio je preko 300 takmičara iz atletskih klubova Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije. Mlade takmičarke AK Spartak u konkurenciji mlađih kadeta i kadeta ostvarile su odlične rezultate i plasmane. Minja Kopunović je pobedila u skoku u dalj sa rezultatom 4.90 cm što je ujedno i njen novi lični rekord. Ines Matković je zauzela drugo mesto u trci na 300 m sa novim ličnim rekordom od 44.04 sec.

Sledeći nastup ove dve sjajne mlade sportistkinje će biti već u četvrtak 26. aprila na gradskom stadionu u Subotici u okviru...

detaljnije
Ned, 22.04.2018 - 10:00

Dve mlade nade Atletskog kluba Spartak, Ines Matković i Minja Kopunović odlično su započele letnju takmičarsku sezonu. 

Istakle su se na otvaranju sezone na 11. Internacionalnom Memorijalnom turniru Vladislav Jovanović koje je održano u Senti. U konkurenciji starijih takmičara Minja Kopunović je pobedila u trci na 60m sa rezultatom 8.2 sec, dok je u disciplini skok u dalj zauzela 2. mesto sa daljinom od 4.73 cm. Ines Matković je osvojila 2. mesto u trci na 300m sa rezultatom od 44.2sec. iza reprezentativke iz Mađarske, Boglarke Kovač.

Sledeće takmičenje ove dve sjajne mlade atletičarke je predstojećeg vikenda 21. aprila kada će učestvovati na međunarodnom pozivnom takmičenju u Osijeku (Hrvatska), gde će Minja nastupiti u skoku u dalj a Ines u trci na 300m.

Uto, 17.04.2018 - 21:04

Dvoranko atletsko takmičenje u organizaciji AK Vojvodina održano je u Novom Sadu na kojem su pored domaćina Vojvodine učestvovali i atletičari iz Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Rume, Srbobrana, Vrbasa, Subotice,.. Takmičenje se odvijalo u kategorijima od mlađih pionira do seniora.

Mladi takmičari AK Spartak imali su odličan nastup, svi pioniri i mlađi pioniri ravnopravno su se nadmetali sa znatno starijim rivalima i postigli odlične rezultate i plasmane. Ines Matković sa 13 godina i 3 meseca pobedila je u ukupnoj konkurenciji znatno iskusnije i starije takmičarke na 300m sa novim ličnim rekordom od 46. 01 sec. Ovaj rezultat je izuzetno dobar u dvorani sa krugom od 150m bez izdignutih krivina.

Minja Kopunović osvojila je dva prva mesta u konkurenciji mlađih pionirki sa...

detaljnije
Ned, 21.01.2018 - 02:00

Subotička atletika ima novog mladog bisera. Minja Kopunović osvojila je dva treća mesta na otvorenom dvoranskom prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire i starije juniore koje je održano u Novom Sadu u subotu 13. januara. 

Pored takmičara iz Srbije nastupali su i takmičari iz Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Na prvenstvu je nastupio i Atletski klub Spartak a najsupešnija je bila Minja Kopunović koja se sa nepunih 12 godina ravnopravno nosila sa starijim takmičarima, ostvarivši dva odlična rezultata i plasmana. U kvalifakacionim trkama na 60m gde su nastupali preko 50 takmičara pobedila je u svojoj grupi sa novim ličnim rekordom od 8,75 sec. i stekla pravo da nastupi u finalnoj trci gde je sa 8.88 sec. zauzela odlično 3. mesto.  Drugu bronzanu medalju ovojila je u skoku u...

detaljnije
Ned, 14.01.2018 - 23:48
Subscribe to Minja Kopunović