Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Minja Kopunović

Dvoranko atletsko takmičenje u organizaciji AK Vojvodina održano je u Novom Sadu na kojem su pored domaćina Vojvodine učestvovali i atletičari iz Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Rume, Srbobrana, Vrbasa, Subotice,.. Takmičenje se odvijalo u kategorijima od mlađih pionira do seniora.

Mladi takmičari AK Spartak imali su odličan nastup, svi pioniri i mlađi pioniri ravnopravno su se nadmetali sa znatno starijim rivalima i postigli odlične rezultate i plasmane. Ines Matković sa 13 godina i 3 meseca pobedila je u ukupnoj konkurenciji znatno iskusnije i starije takmičarke na 300m sa novim ličnim rekordom od 46. 01 sec. Ovaj rezultat je izuzetno dobar u dvorani sa krugom od 150m bez izdignutih krivina.

Minja Kopunović osvojila je dva prva mesta u konkurenciji mlađih pionirki sa...

detaljnije
Ned, 21.01.2018 - 02:00

Subotička atletika ima novog mladog bisera. Minja Kopunović osvojila je dva treća mesta na otvorenom dvoranskom prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire i starije juniore koje je održano u Novom Sadu u subotu 13. januara. 

Pored takmičara iz Srbije nastupali su i takmičari iz Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Na prvenstvu je nastupio i Atletski klub Spartak a najsupešnija je bila Minja Kopunović koja se sa nepunih 12 godina ravnopravno nosila sa starijim takmičarima, ostvarivši dva odlična rezultata i plasmana. U kvalifakacionim trkama na 60m gde su nastupali preko 50 takmičara pobedila je u svojoj grupi sa novim ličnim rekordom od 8,75 sec. i stekla pravo da nastupi u finalnoj trci gde je sa 8.88 sec. zauzela odlično 3. mesto.  Drugu bronzanu medalju ovojila je u skoku u...

detaljnije
Ned, 14.01.2018 - 23:48
Subscribe to Minja Kopunović