Održana godišnja Skupština ŽFK Spartak

Pon, 30.12.2019 - 22:58 -- dejan.vukovic

U nedelju, 29. decembra, održana je Skupština Ženskog fudbalskog kluba Spartak. Bila je to prilika da Zoran Arsić, predsednik Kluba, iznese izveštaje o radu i finansijama u proteklom periodu, ali i da se nagoveste planovi za naredni ciklus koji će, po svemu sudeći, biti još izazovniji.

Godinu 2019. u ŽFK Spartak ispraćaju sa duplom krunom, i prišivenom zvezdicom na dresu koja simboliše desetu titulu državnog prvaka, ali ne samo time. Napravljen je korak više u Evropi, Spartak je bio ravnopravan rival Atletiku iz Madrida, bio je pravi reprezent Subotice, ali i cele fudbalske Srbije. Takvi rezultati, kako je istakao Arsić, obaveza su za naredni period, a u Subotici će učiniti sve da taj period dočekaju još spremniji. Za to će, naravno, biti potreban i odgovarajući budžet, a u ŽFK Spartak se nadaju da će kvalitet i profesionalni rad u klubu biti prepoznat od svih onih koji mogu da pomognu.

U cilju dalje profesionalizacije kluba, ŽFK Spartak je potpisao i prvi profesionalni ugovor. Naravno, potpis na novi četvorogodišnji ciklus vernosti timu Golubica stavila je Violeta Slović. Ona je nedavno imala i čast da prvi put dobije "Zlatnu loptu" Fudbalskog saveza Srbije kao najbolja fudbalerka, a i u narednom ciklusu će biti oslonac šampionskih ambicija Spartaka. Kako to nalažu propisi UEFA organizacije, uvode se novine u ženskom fudbalu, pa Spartaku sledi proces licenciranja. Tim procesom će rukovoditi Bojan Arsić, koji je, uz promene Statuta, postao administrativni direktor ŽFK Spartak.

Tagovi: 
Custom Search