Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

automobilizam

Klub ljubitelja vozila marke Alfa Romeo, iz Novog Sada "Alfisti Srbije", održao je prvi međunarodni skup ovog kluba u našem gradu.

Skup je bio organizovan, u subotu 11.02., na inicijativu našeg sugrađanina Ervina Šafranja u saradnji sa klubom.  Započeo je susretom na parkingu kod Rodića sa kojeg je kolona od desetak vozila otišla do Palića na parking Muškog štranda i potom do restorana "Džez" u Hajdukovu gde su bili na zajedničkom ručku.

Naziv međunardoni skup je opravdao dolazak kolega iz Mađarske.

Ervin najavljuje IV Međunarodni alfa skup u avgustu.

Pon, 13.02.2017 - 11:41

Danas je na Trgu oko Gradske kuće održana 16 po redu izložba old tajmer vozila. Ove godine izložba je bila sa najviše eksponata, tako da su ljubitelji starih vozila mogli da uživaju u lepim primercima 67 automobila, 30 motora i 9 motora sa prikolicom. 

Za sve one koji nisu imali prilike da pogledaju izložbu sutra u nedelju 6. jula ona će biti postavljen na Paliću od 11 časova. 

Ned, 06.07.2014 - 01:12

Mercedes – Benz Star Experience velika promocija vozila u organizaciji Daimler AG Stuttgart, Mercedes – Benz Srbija i ASC doo Subotica

Danas je na Majuru održana manifestacija ‘’ Mercedes – Benz Star Experience Road Show ‘’ koji prolazi kroz nekoliko zemalja među kojima je i Srbija.

Razlog ove manifestacije jeste posebna pažnja usmerena na tržište i kupce Mercedes Benz vozila.

U trajanju od 9 dana, Međunarodni Mercedes-Benz tim iz centrale Daimler iz Stuttgarta , koji se sastoji od profesionalnih vozača, trenera, edukatora kao i tim Mercedes – Benz Srbije i Crne Gore, osim Subotice, obići će Novi Sad i Niš.

Ovakva inicijativa pokrenuta je u nameri da se potencialnim kupcima  i ljubiteljima Mercedes-Benz putničkih vozila pruži puna pažnja i mogućnost da voze...

detaljnije
Uto, 27.11.2007 - 13:00
Subscribe to automobilizam