Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

OŠ Miroslav Antić

Osnovna škola "Miroslav Antić" na Paliću svečanim programom obeležila je dan škole.

Svečana proslava obeležena je u auli škole u prisustvu zamenice gradonačelnika Timee Horvat, člana gradskog veća zaduženog za obrazovanje Nataše Aleksić i drugih mnogobrojnih gostiju. Program su izveli đaci osnovne škole i to na dva jezika, srpskom i mađarskom. 

Sre, 14.03.2018 - 21:35

Školska slava Sveti Sava svečano je obeležena i u OŠ Miroslav Antić na Paliću.

Učenici škole uz pomoć svojin nastavnika i učitelja priredili su svečanost koja je održana u holu školu. Obeležavanje školske slave uveličao je sveštenik Veljko Vasiljev koji je naglasio važnost uloge prosvetitelja Rastka Nemanjića - Svetog Save

Sub, 27.01.2018 - 22:51

U velikom holu OŠ Miroslav Antić održana je svečanost povodom prijema novih prvaka. Na početku programa prisutne je pozdravila nova direktorica škole, Marta Šereš koja je novim prvacima poželela puno uspeha.  

Nakon pozdravnog govora usledio je program koji su pripremili učenici nižih razreda zajedno sa svojim učiteljicama. Na početku nove školske godine upisano je 35 učenika na srpskom nastavnom jeziku i 19 učenika na mađarskom nastavnom jeziku. Učiteljica Jasmina G. Kočevski vodiće I/1 odeljenje, Smiljka Aleksić Saulić I/2 odeljenje, Ilona Šram I/3 odeljenje dok će na Šupljaku sa novim prvacima raditi učiteljica Julija Kubičković. 

Sub, 02.09.2017 - 01:04

Mađarsko kulturno-umetničko društvo „Palić“, Mesna zajednica Palić i osnovna škola „Miroslav Antić“ sa Palića organizuju LETNJI KAMP za decu od 4 do 12 godina u dnevnom boravku palićke škole.

Učesnike očekuje dobro društvo, kreativne radionice, društvene igre, brojne aktivnosti i vesela atmosfera. Sva deca dobiće užinu. Programi traju radnim danima od 9 do 13 časova.

Termini dnevnog kampa:

  • 17 – 21. jul 2017. (ponedeljak – petak)
  • 24 – 28. jul 2017. (ponedeljak – petak)

Više informacija:

  • Flora Vereš, vođa kampa  062/309-678
  • Eva Kolesar, vaspitačica 065/516-21-16
Uto, 11.07.2017 - 09:41

Osnovna škola "Miroislav Antić" sa Palića svečanom priredbom ispratila je svoje učenike osmih razreda. Priredba je uz veliki broj posetilaca održana na Velikoj terasi na Paliću nakon koje su đaci simbolično pustili balone u vis.

Najzaslužnijim učenicima podeljene su Vukove diplome i pohvale, a ove godine sasvim zasluženo, dva su učenika proglašena za đake generacije, Ilija Gvozdenović (VIII/1) i Emeše Bognar (VIII/3).

Osnovna škola Miroslav Antić posebno se zahvaljuje javnom preduzeću "Park Palić" što su im izašli u susret i ustupili prostor na Velikoj terasi da održe završnu priredbu. 

Detalje koji su prenošeni uživo na kanalu: www.facebook.com/suboticaLIVE pogldajte u nastavku

Detalj...

detaljnije
Ned, 04.06.2017 - 23:35

Opštinko takmičenje iz matematike za učenike osnovnih škola održano je u subotu 25. februara u OŠ "Miroslav Antić" na Paliću. Po četvrti put se ovakvo takmičenje održava u ovoj palićkoj školi.   

Pre početka samog takmičenja direktorica škole Gabriela Tot pozdravila je sve prisutne, a ispred Udruženja matematičara reči podrške pružila je Ljubica Kiselički. Takmičenje je svečano otvorio Nebojša Gvozdenović, predsednik Udruženja matematičara. Koliko je popularna matematika među osnovcima pokazuje i podatak da se okupilo 360 takmičara koji su bili podeljeni u starosne kategorije. U periodu od dva sata pokušali su da reše zadate matematičke probleme. Svečano proglašenje najboljih i podela diploma obaviće se početkom marta meseca. 

Ned, 26.02.2017 - 16:50

Osnovna škola Miroslav Antić svečano je obeležila školsku slavu Sveti Sava. Đaci svih generacija napravila su prigodan program u čast srpskom prosvetitelju. 

Detalje sa proslave možete videti na fotografijama u prilogu. 

Pet, 27.01.2017 - 23:27

Za đake prvake u OŠ Miroslav Antić na Paliću organizovan je svečani doček. Nove školarce pozdravili su učenici škole koji su im ovom prilikom priredili kratak zabavni program koji je održan u holu školske zgrade.

Atmosferu sa priredbe pogledajte u galeriji fotografija. 

Pet, 02.09.2016 - 00:31

Osnovna škola "Miroslav Antić" na Paliću bila je organizator matematičko-šahovskog kampa koji je trajao tri dana i na kojem se okupilo oko 100 dece.

U okviru kampa, osnovci su se takmičili u šahu, sklapanju rubikove kocke i rešavanja raznih matematičkih problema. Poslednjieg dana kampa organizatori su se potrudili da im pripreme licenciranu šahovsku igru  koju deca imaju priliku da isprobaju u sklopu Svetskog šahovskog festivala. Igra se sastoji iz rešavanja šahovskih problema sa elementima fizičke aktivnosti i snalažljivosti.  

 

Sre, 31.08.2016 - 00:06

Na poziv direktora OŠ „Vörös Márti“ iz Debrecena, dve učenice i nastavnici OŠ „Miroslav Antić“ sa Palića su, od 19.08. do 21.08.2016. godine, boravili u ovom prelepom mađarskom gradu.

 Ovom prilikom je potpisana međunarodna saradnja između dveju škola. Saradnja bi obuhvatala razmenu znanja i iskustava na obrazovno – vaspitnom, kulturnom i sportskom polju, kao i međusobne posete i druženja učenika i nastavnika.

S obzirom da je ova debrecenska škola organizator internacionalnih odbojkaških turnira, dva puta godišnje, stoji otvoreni poziv za učešće na njima.

Ovogodišnji turnir u odbojci na pesku „Eötvös“ kup bio je 20. po redu. Igrao se nedaleko od Debrecena, u malom gradiću, Hajdúnánás....

detaljnije
Sre, 24.08.2016 - 17:44
Subscribe to OŠ Miroslav Antić