Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Susret Old Tajmera

Na Trgu oko gradske kuće bila je postavljena odlična smotra i izložba starih automobila i motora u organizaciji Udruženja ljubitelja starih motornih vozila "Old Timer" koji ovu smotru organizuje po 19. put. 

Na smotri OLd tajmera bilo je 130 eksponata iz nekoliko zemalja regiona. Subotičane je privukla izložba starih vozila što se videlo po brojnosti naših sugrađana koji su iskoristili priliku de se upoznaju sa eksponatima, da se možda prisete nekih modela i naravno nezaobilazno fotografisanje pored starih vozila. Posebnu pažnju privukao je odlično restauriran i očuvan Ford iz 1917 godine koji je i dobitnik jednog od nagrada koje su podeljene u Velikoj većnici Gradske kuće. 

Karavan starih vozila sa svojim vozačima i vlasnicima u nedelju 2. jula će posetiti eregelu...

detaljnije
Ned, 02.07.2017 - 11:09

Tradicionalni Međunarodni susreti old tajmer vozila po 19 put će se održati u Subotici od 30.06 do 02.07. u organizaciji Udruženja ljubitelja starih vozila "OLD TIMER" Subotica. 

Ove godine susreti nose naziv "Salaši na severu Bačke". Više o Udruženju izneo je Risto Radulović - Radimo na unapređenju turizma grada Subotice ali i Vojvodine,  a sve u okviru očuvanja starih motornih vozila i motora. Ove godine susreti će se održati u Subotici, Tavankutu i na Ergeli Kelebija. Samo udruženje radi 20 godina i to na način da skupljamo stara motorna vozila koje restauriramo i njih pokazujemo u našem gradu i van okvira granice Srbije. Ove godine očekujemo oko 120 vozila i motora. Pomoć u saradnji imamo u gradu Subotici koji su tu uvek da pomognu, a ove godine su tu...

detaljnije
Čet, 29.06.2017 - 22:22

Subotičani su danas mogli da uživaju u odličnoj smotri starih vozila koja su bila postavljena na više gradskih trgova.

Povodom obeležavanja dvadesetogodišnjice postojanja Udruženja ljubitelja starih motornih vozila "Old Timer"  organizovalo je  18. smotru OLd tajmera na kojoj je bilo preko 130 eksponata iz nekoliko zemalja iz regiona. Subotičani su mogli da glasaju za najlepši automobil i najlepši motor a priznanja nagrađenima podeljena su u Velikoj većnici Gradske kuće. 

Po oceni publike najlepši automobil je Mercedes 500k (Naslovna fotografija) iz 1936 godine vlasnika Bore Nastasića. Najlepši motor je Zundap KS 750 (fotografija br. 59) vlasnika Lajoša...

detaljnije
Sub, 02.07.2016 - 10:49

Subotičani su danas na Trgu oko Gradske kuće mogli da uživaju i da se dive očuvanim starim automobilima i motorima koji su bili izloženi u oviru 17. Međunardonog susreta Old tajmer vozila. Susrete je organizovao Old Tajmer klub Subotica u saradnji sa gradom. 

Na trgu se okupilo preko 100 eksponata iz zemalja u okruženju. Moto ovogodišnjih susreta je bilo upoznavanje Subotice i okoline kao turističke destinacije. Jutros su učesnici posetili novu banju u Pačiru gde je bila postavljena izložba vozila, dok će u nedelju 5. jula izložba biti postavljena na Paliću ispred Male gostione a gosti će se osvežiti na termalnom bazenu na Paliću. 

Subotičani su danas imali mogućnost da glasaju za najlepši motor i automobil, što je iskoristio veliki broj...

detaljnije
Ned, 05.07.2015 - 00:15

Na današnjoj konferenciji za štampu najavljen je 17. po redu Međunarodni susret Old tajmer vozila koji će se održati uz podršku grada Subotice istakao je Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam. - Sedamnaesti susret starih vozila u organizaciji Old tajmer kluba Subotica održaće se za dane vikenda od 3.-5. jula. Očekuje se dolazak oko 150 gostiju i oko 100 vozila. Izuzetno mi je drago što će na ovom međunarodnom susretu biti predstavnici iz velikog broja zemalja kao što su Mađarska, Nemačka, Austrija ali i iz svih zemalja sa prostora bivše Jugoslavije. 

Više pojedinosti izneo je Tomislav Vidaković, predsednik kluba organizatora. -  Udreuženje je osnovano 1996. godine i ovo je 17 po redu susret...

detaljnije
Uto, 30.06.2015 - 20:13

Danas je na Trgu oko Gradske kuće održana 16 po redu izložba old tajmer vozila. Ove godine izložba je bila sa najviše eksponata, tako da su ljubitelji starih vozila mogli da uživaju u lepim primercima 67 automobila, 30 motora i 9 motora sa prikolicom. 

Za sve one koji nisu imali prilike da pogledaju izložbu sutra u nedelju 6. jula ona će biti postavljen na Paliću od 11 časova. 

Ned, 06.07.2014 - 01:12

Subotičani su na Gradskom trgu u subotu 29.06. mogli da uživaju u veoma bogatoj međunarodnoj izložbi starih vozila i motora u okviru 15 susreta Old Tajmera. Organizator susreta je Udruženje ljubitelja starih motornih vozila Old Tajmer uz podršku Grada Subotice.

Na Trgu je bilo izloženo oko 100 starih vozila za koje su posetioci mogli da glasaju za najlepše po svom izboru. Već po tradiciji vozila vlasnika članova udruženja Old Tajmer iz Subotice nisu bila u konkurenciji za glasanje. Nagrade za najuspešnije dodeljene su u Velikoj većnici Gradske kuće. Pored najlepšeg automobila i motora po oceni publike, nagrade su dobili i vlasnici najstarijeg automobila i motora.

Nagrađeni:

  •  Nagrada za najstariji automobil pripala je Šuto Janošu iz Mađarske za Ford iz 1917...
detaljnije
Sub, 29.06.2013 - 14:15
Subscribe to Susret Old Tajmera