Finale kupa na teritoriji opštine Subotica

Sre, 21.03.2007 - 15:00 -- dejan.vukovic

U finalu kupa opštine Subotica koji je odigran u Čantaviru sastali su se FK Čantavir i Fk Sever. Posle devedeset minuta igre Čantavir je bio bolji i sasvim zasluženo pobedio sa 3:0 (1:0). Na samom početku susreta u drugoj minuti napadač Čantavira Anđal Andor je iskoristio zbunjenost protivnika i savladao golmana  Kopunovića za rano vođstvo od 1:0. Do kraja poluvremena viđena je ravnopravna  igra dva protivnika.  U nastavku susreta blaga terenska inicijativa Čantavira koja je u 69 minuti krunisana novim pogodkom Kiš Norberta koji  je bio najspretniji posle velike greške odbrane. Nakon samo tri minute novi pogodak tj. treći gol postiže cap. Majoroš Peter za konačnih 3:0. Po završetku susreta dodeljen je pehar za pobednike i uručena priznanja za sudijsku trojku koja je vodila meć i delegata utakmice.

Ekipe su nastupile u sledećem sastavu:
Fk Čantavir: Vojnić Goran, Pilipović Nikola, Mečerik Adrijan, Miletić Dejan, Zaboš Tamaš, Kiš Dadara Norbert,  Anđal Andor, Papdi Tihomir, Kečenović Norbert, Katić Zoran i cap. Majoroš Peter   rezerve: Kozma Tamaš (ušao u igru u 65min), Kopunović Mladen (ušao u igru u 40 min), Sabo Roland, Filep Lajoš i Čolaku Mitast (ušao u igru u 69min)

Fk Sever: Kopunović Dejan, Stamenković Slobodan, Vuković Danijel, Tumbas Igor, Skenderović Andrej, Vukov Mario, Krstić Darko, Jakšić Kristijan, Matković Mario (cap.), Kmec Andor i Vukov Zoran  rezerve: Gabrić Nenad, Vila Simo, Lukačev Nikola, Vujačić Nenad (ušao u igru u 41 min), Kurdali Esad, Tumbas Filip (ušao u igru u 72 min) i Skenderović Bojan (ušao u igru u 32min)

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search