Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

ŽFK Spartak novi prvoligaš

Sub, 14.06.2008 - 19:00 -- dejan.vukovic

ŽFK Spartak- Novi Bečej 12:0 (5:0).          Fudbalerke Spartaka pobedile su derbiju poslednjeg 20. kola druge srpske lige grupa Sever ekipu Novog Bečeja sa čak 12:0. Pobedom u poslednjem kolu subotičanke su prvenstvo završile na prvom mestu i plasirale se u Prvu Srpsku ligu.          Od samog početka utakmice domaće fudbalerke su igrale angažovano i u potpunosti su deklasirale gošće iz Bečeja. Posle prvih 45 minuta čak pet puta su uspele da savladaju golmana Bečeja. U nastavku susreta Spartak igra još ofanzivnije i na kraju neverovatnih 12:0 u korist golubica protiv ekipe koja je završila kao četvrta na tabeli. Strelci za Spartak su bili: Šafranj Tatjana 8, 56 min., Časar Viktorija 17.,31.,70. i 75 min., Tot Monika 38., 57., 76. i 90 min. i Kozić Danijela u 40. i 68 minuti susreta.Nakon susreta trener domaćih Đuran Jovan je izjavio: Danas smo odlično odigrali utakmicu i postigli 12 golova. Ovom pobedom smo osigurali prvo mesto na tabeli ispred Fruškogorca. Na redu je takmičenje u Prvoj ligi Srbije za koju su nam potrebna ozbiljnija finansijska sredstva. Ove devojke su dobrom igrom i požrtvovanjem izborile status proligaša pa se nadam da ćemo se sledeće sezone i takmičiti u najjačoj ligi Srbije.Spartak: Ćosić Biljana, Tot Monika, Tot Livija, Stojković Milena, Varga Violeta, Tot Gabrijela, Časar Viktorija, Kozić Danijela, Mlinarević Tanja, Šafranj Tatjana i Ledenski Sanja.

Trener: Jovan ĐuranNovi Bečej: Heđeši Eni, Panić danijela, Protić Dragana, Kevrešan Jelena, Abdulahi Aleksandra, Šimon Livija, Rakočević Jelena, Marenić Jelena, Tolmačević Gordana, Novaković Jelena i Praporski Dijana.

Trener: Oto Barta

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: