Odbojkaši na Zvezdu, odbojkašice na Jedinstvo

Pon, 10.12.2012 - 17:00 -- dejan.vukovic

Odbojkaši Spartaka za protivnike dobili Crvenu Zvezdu, dok će se odbojkašice sastati sa Jedinstvom iz Užica.

Danas je Beogradskom hotelu "M" održan žreb četvrtfinala 48. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša i odbojkašica. Voljom žreba odbojkaši Spartaka će u prvom meču u Subotici ugostiti Crvenu Zvezdu, dok će odbojkašice na megdan Jedinstvu u Užice. Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurenciji odigraće se 25. i 28. decembra.

Pored duela Spartak - Crvena Zvezda u muškoj konkurenciji, Vojvodina NS Seme, aktuelni pobednik Kupa Srbije gostuje u prvoj utakmici u Pančevu protiv Borca iz Starčeva, Klek Srbijašume će dočekati Novi Pazar Junior, dok će se derbi četvrtfinala odigrati u Kladovu gde Đerdap dočekuje Radnički iz Kragujevca.

U ženskoj konkurenciji pored duela Jednistvo - Spartak, aktuelni pobednik Kupa, Crvena zvezda, gostuje u prvoj utakmici u Lazarevcu protiv Kolubare, Železničar iz Lajkovca će ugostiti Vizuru Vol Art, dok će Varadin ugostiti TENT iz Obrenovca.

U četvrtfinalu Kupa Srbije igraće se po dve utakmice, a termini su 25. i 28. decembar. Po propozicijama takmičenja u Kupu Srbije, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti "zlatni set".

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search