Rezultati ovogodišnjeg projekta za postavljanje turističke signalizacije

Uto, 11.12.2012 - 11:00 -- nikola.tumbas
Vjekoslav Ostrogonac o turističkoj signalizaciji grada
Vjekoslav Ostrogonac o turističkoj signalizaciji grada
Ivana Jovčić o turističkoj signalizaciji
Ivana Jovčić o turističkoj signalizaciji

Turistička organizacija grada Subotice održala je press konferenciju za medije na kojoj su  predstavljeni rezultati ovogodišnjeg projekta za postavljanje turističke signalizacije u našem gradu koji je finansiralo Ministarsvo finansija i privrede.

Turistička organizacija grada Subotice u skladu sa javnim konkursom za dodelu subvencija i dotacija za projekte razvoja turizma u 2012. godini koje je raspisalo Ministarstvo finansija i privrede, objavljenim u dnevnom listu "Politika" 18. 01.2012. godine, Turističkoj organizaciji grada Subotice dodeljeno 3.500.000,00 dinara.

Dodeljena sredstva su odobrena za Postavljanje turističke signalizacije i izradu projekta za vođenje turističkog saobraćaja na području grada Subotica - Faza II, što obuhvata:

  • - Izradu projekta za postavljanje turističke signalizacije u pešačkoj zoni Palića, za vođenje turističkog saobraćaja na Paliću kao i za vođenje turističkog saobraćaja u Hajdukovu,
  • - Postavljanje turističke signalizacije za vođenje turističkog saobraćaja na ulaznim turističkim pravcima u područje grada Subotice i
  • - Postavljanje turističke signalizacije u pešačkoj zoni Palića.

Na konferenciji su govorili Ivana Jovčić, direktor Turističke organizacije grada Subotice i Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za oblast turizma i omladine.

info iz emaila TOS-a

Kasnije i video prilog sa Ivanom Jovčić

 

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search