Rukometaši Spartak Vojputa dočekuju Metaloplastiku

Sub, 04.11.2017 - 00:39 -- dejan.vukovic

Spartak Vojput nanizao je tri prvenstvene pobede i sa velikom željom dočekuju Metaloplastiku u utakmici 6. kola Super lige. Meč je zakazan za nedelju 5. novembra u 18 časova.

Ekipa sastavljena od mladih igrača predvođena iskusnim trenerom Slavišom Lakovićem, osvojla je sedam bodova u dosadašnjih pet kola i nalazi se na visokom trećem mestu iza Crvene Zvezde i Železničara. U poslednja tri kola nanizali su tri pobede, savladavši Šamot, Obilić i Jugović i sada sa velikom željom i nestrpljenjem očekuju do sada najtežeg rivala, ekipu Metaloplastike iz Šapca. Iako mladi, rukometaši Spartak Vojputa su skrenuli pažnju na sebe dobrim radom i velikim napretkom u igri.   

Igrači su dobro radili protekle dve nedelje za vreme prvenstvene pauze i sa velikom željom iščekuju duel protiv Metalopalstike. Pivot Aleksandar Kurteš očekuje neizuvesnu utakmicu do samoga kraja u kojoj će odlučivati jedna lopta. - Očekujem tešku utakmicu punu tenzija u kojoj će odlučivati par lopti. Srećom ovu utakmicu igramo pred svojom publikom koja nam u ovakvim susretima može puno pomoći. Imali smo dve nedelje da se pripremimo za ovu utakmicu. Znamo kako igraju i mislim da najviše zavisi od nas kako ćemo ući u meč. Vredno smo radili sa trenerom Slavišom Lakovićem i daćemo sve od sebe da opravdamo njegova očekivanja. Po meni presudiće naša borbenost i dobra odbrana.

Levoruki bek Ilija Petrović u poslednje vreme pruža sve bolje igre i pokazuje da ulazi u pravu formu - Spremali smo se naporno za ovu utakmicu. Radili smo dobro i pripremali se za Metaloplastiku, nadamo se novoj pobedi. Ovom priikom bih pozvao navijače da dođu u što većem broju i da nam pruže podršku da nastavimo uspešan niz.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search