Trijumfom ekipe Online Akcijska roba završen turnir Subotice

Ned, 25.03.2018 - 22:55 -- dejan.vukovic

Trijumfom ekipe Online Akcijska roba završen turnir Subotice u malom fudbalu koji je organizovao Sportski savez Subotice na sportskom centru u Prvomajskoj ulici

Sportski savez grada Subotice na poziv RTS-a priključio se organizacijoi Memorijalnog turnira u malom fudbalu "Igrajmo za 16" koje organizuje RTS u spomen na žrtve tokom NATO bombardovanja zgrade RTS. Na turniru je učestvovalo osam ekipa, iako je interesovanje bilo znatno veće, međutim zbog dužine trajanja turnira i slobodnih termina ove godine Savez se odlučio da uključi osam ekipa. Generalni sekretar Sportskog Saveza Subotice, Goran Marinković istakao je da su na turniru svi radili volonterski u cilju sačuvanja uspomena na žrtve bombardovanja. Zahvalio se za pomoć lokalnoj samoupravi, JKP Stadion koji je besplatno ustupio teren u Prvomajskoj, sudijskoj organizaciji Gradskog fudbalskog saveza koji su delili pravdu bez nadoknade kao i medicinskom tehničaru Gaboru Romiću koji se rado odazvao da pomogne oko organizacije.  

Turnir je osvojila ekipa Online Akcijska Roba pobedom u finalu nad Rvačkim klubom Spartak od 2:0. Pobednička ekipa nagrađena je peharom i medaljama a sledeće nedelje predstavljaće Suboticu na turniru gradova u okviru memorijalnog turnira "Igrajmo za 16" koji će se održati u Beogradu.  

Sportski savez Subotice zahvalio se na učešću svim ekipama, ponašanje je bilo izuzetno fer i sportski. Učestvovali su ekipe: Online Akcijska roba, Rvački klub Spartak, Elektrovojvodina, Su Team, Ametek Dunker Motoren, Fudbalske sudije, Plus Caffe 2 i Full Feel. 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search