Meridianbet: Najbolja svetska košarka po najboljim kvotama

Sre, 09.09.2020 - 14:01 -- darko.kovacevic

Sve oči domaće košarkaške javnosti uprte su u centra Denver Nagetsa Nikolu Jokića, od koga se očekuje da preokrene seriju protiv Klipersa. Ključ cele serije upravo opet leži u neverovatnom Somborcu, koji je zaštitno lice celog Kolorada poslednjih sezona. Trenutni rezultat u seriji je 2:1 za tim iz LA, a upravo je Jokić uz Džamala Marija bio najzaslužniji za “brejk” u utakmici broj 2. Četvrti duel na programu je u četvrtak rano ujutru (03h), dok je peti zakazan tačno dva dana kasnije, u jedan sat iza ponoći.

Ukoliko savlada Kliperse, Denver bi u polufinalu išao na boljeg iz duela Lejkersa i Hjustona, gde je takođe 2:1 za tim iz Los Anđelesa.

NBA plej-of je ubacio u petu, a u Meridianu su tradicionalno najbolje košarkaške kvote, hendikepi i granice. Budi uz svoje favorite i na tiketu, jer te čekaju i kvote za pobednika NBA i 500 dinara dobrodošlice.

Teksaški tim je zahvaljujući još jednoj minijaturi Džejmsa Hardena došao do vođstva u seriji, ali su Lejkersi bili pribraniji u drugom meču došavši do poravnanja. U trećem meču videli smo mini brejk u režiji Lebrona, te ni Hardenovih 33 poena nije bilo dovoljno. Četvrti meč na programu je u petak rano ujutru.

A ekipa Majami Hita je već u polufinalu i “lagano” čeka boljeg iz serije Boston – Toronto. U noći između srede i četvrtka dobićemo odgovor da li će Boston iskoristiti prvu meč loptu, i da li ćemo videti prvog “keca” u seriji, nakon “festivala brejkova” (uslovno rečeno, s obzirom da se mečevi igraju bez publike).

Čeka nas uzbudljiv septembar uz najkvalitetniju košarku na planeti, a svi znamo da je naša najveća želja NBA prsten za Nikolu Jokića.

Ko god da se okiti najvrednijim trofejem u svetu klupske košarke u nikad luđoj „sezoni 2020“, u Meridianu te čeka najširi izbor opklada, granica i hendikepa na sve NBA mečeve, a tu je i neverovatni bonus na broj parova od 1000%.

(komercijalna objava)

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search