Одржана 33. седница Скупштине града

Čet, 02.03.2023 - 17:02 -- nikola.tumbas
Druga tačka dnevnog reda
Druga tačka dnevnog reda
Vinko Stantić Zašto poljoprivrednici neće u komisiju
Vinko Stantić Zašto poljoprivrednici neće u komisiju
Četvrta tačka 33. sednice skupštine grada
Četvrta tačka 33. sednice skupštine grada

На данашњој, 33. седници Скупштине града, одржаној у Великој већници Градске куће, усвојено је свих 15 тачака дневног реда, међу којима су и Одлука о утврђивању некатегорисаних путева на територији Града Суботице, као и Решење о доношењу Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја Града Суботице за 2023. годину.

Донето је и решење о давању сагласности на Годишњи програм рада Туристичке организације града Суботице за 2023. годину, Решење о разрешењу и именовању члана Управног одбора Туристичке организације града Суботице и Решење о разрешењу члана Управног одбора Позоришта „Деже Костолањи“.

Усвојено је и Решење о именовању директора Јавног комуналног предузећа за обављање димничарских услуга „Димничар”, а донета су и решења о именовању директора Позоришта „Деже Костолањи“ и директора Дечјег позоришта.

Донето је, такође, и Решење о именовању председника, заменика председника и чланова Комисије за доделу звања и признања, решење о именовању чланова Савета Међународног филмског фестивала „Палић“, као и Решење о разрешењу и именовању члана Савета за здравље.

Одборници су усвојили и решење о именовању члана Школског одбора Основне школе „Кизур Иштван“, као и решење о разрешењу и именовању члана Школског одбора Гимназије „Светозар Марковић“, а донет је и Закључак о усвајању годишњег Извештаја о раду Савета за здравље за 2022. годину.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search