Četiri medalje kik boksera Top Fighter na međunarodnom kik boks kupu

Pon, 04.12.2023 - 23:25 -- dejan.vukovic

Takmičari Kik boks kluba "Top Fighter" učestvovali suna 8. Internacionalnom kik boks kupu „Balkans Best Fighters“ koji se održao u Jagodini od 1. do 3. decembra.

Na ovom međunarodnom takmičenju učestvovalo je 8 država sa 500 takmičara, među kojima je bilo i 4 takmičara subotičkog Kik boks kluba Top Fighter koji su osvojili 4 medalje u lou kik disciplini. Među mlađim kadetima Stefan Repčen je u kategoriji do 42 kg osvojio bronzanu medalju a u starijim kadetima Aleksandar Tot (do 48 kg) osvojio je srebrnu medalju. U konkurenciji starijih juniora Martin Toldi je u kategoriji do 63.5 kg osvojio bronzanu medalju. Najsjajniju, zlatnu medalju, osvojila je Milica Despotović u kategoriji do 52 kg.

Trener Alen Heralić bio je izuzetno zadovoljan nastupom svojih takmičara - "Značaj ovog turnira je bio važan za sakupljanje iskustva za podmladak ovoga kluba koji čine Stefan Repčen, Aleksandar Tot i Martin Toldi. Istakla se iskusna Milica Despotović koja je na kraju svoje juniorske karijere rutinski osvojila još jednu zlatnu medalju."

Ličnosti: 
Custom Search