Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Timea Horvat

Suboticu je danas,22.09.2017., u cilju promocije dualnog i preduzetničkog obrazovanja, sporta, besplatnog vežbanja i volonterizma mladih, posetio Karavan „Duh mladosti“. Manifestaciji održanoj u Tehničkoj školi „Ivan Sarić“ prisustvovala je i predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, a Karavan „Duh mladosti“ otvorenim je proglasila zamenica gradonačelnika Timea Horvat.

Maja Gojković je, tim povodom, kazala da je jedan od prioriteta Srbije reforma obrazovnog sistema, razvoj praktičnih i primenjivih znanja kako bi bolje uskladili obrazovanje i tržište rada, što je važan preduslov smanjenja nezaposlenosti mladih i daljeg privrednog razvoja.

– Parlament je potpuno spreman da kroz suštinsku raspravu i...

detaljnije
Pet, 22.09.2017 - 23:11

U Domu kulture u Bačalmašu održana otvarajuća konferencija rekonstrukcije pruge Subotica - Baja.

Projekat rekonstrukcije željezničke komunikacije Segedin - Roske - Horgoš - Bačalmaš - Baja tako je došao do faze elaboracije tehničke dokumentacije, koja se realizuje u okviru IPA projekata prekogranične saradnje finansiranih od strane EU.

Uto, 19.09.2017 - 15:16

Po odzivu učesnika i organizaciji, subotički polumaraton je doživeo uspeh. 

U prilozima mnogo više možete videti: nekoliko trka dece, čitav polumaraton koji je bio prenošen LIVE i izjavu pobednika Ivana Miškeljina na kraju trke, kao i komentar jednog od organizatora Balinta Pastora.

Sub, 02.09.2017 - 15:18

Podizanjem gradske zastave i svečanom sednicom Skupštine grada, na kojoj su uručene diplome i plakete zvanja Počasni građanin i priznanja „Pro urbe“, obeležen je Dan grada Subotice, 1. septembar. Svečanosti održanoj u Velikoj većnici Gradske kuće prisustvovali su predstavnici generalnih konzulata u Subotici, državnih i pokrajinskih organa, nacionalnih saveta nacionalnih zajednica, bratskih i partnerskih gradova, verskih zajednica i kulturnih institucija, kao i odbornici Skupštine grada.

Pet, 01.09.2017 - 23:23

Na današnjoj press konferenciji radna grupa zadužena za organizaciju Dana grada predstavila je brojna dešavanja koja će biti u narednom periodu uključena u obeležavanje ove manifestacije.

Na linku u prilogu se možete detaljno obavesti o svim dešavanjima:

http://www.subotica.rs/index/page/lg/cp/id/1312

 

A ovde su istaknute od nekih:

Program manifestacije Dan grada počinje sa likovnom kolonijom u

Maloj gostioni

7.SAZIV  UMETNIČKE  KOLONIJE  „STIPAN  ŠABIĆ 2017. ------------------------- 9.08. do 2.09.

na igralištu Bačke

MEMORIJALNI  FUDBALSKI   TURNIR  „STEVAN  ĆELE   VILOTIĆ“ ------------- 31.08. do 04.09.

 

Gradska kuča

...

detaljnije
Sre, 23.08.2017 - 15:26

Dobro organizovano druženje građana MZ Zorka na prostorima SUBrend-a, održano je 28.jula..

 

Pet, 28.07.2017 - 21:17

Na današnjoj konferenciji zanovinare u Medija centru predstavljena je košarkašica Nataša Kovačević kao službeni promoter prvog  Subotičkog polumaratona.

Predstavnicima medija su se obratili zamjenica gradonačelnika Timea Horvát, narodni zastupnik, trkač rekreativac i član SU „Horizont“ Bálint Pásztor, Nataša Kovačević i Kristifor Bogdanić, predsjednik SU „Horizont“.

U prilogu UŽIVO, Kristifor Bogdanić je pojasnio detalje oko nastanka ideje polumaratona a takođe je objasnio i detaljnu putanju učesnika koji će tokom trke praktično boići većinu znamenitosti grada i na taj način ga bolje upoznati.

Znači drugog septembra, što je subota, razmislite da idete na neku drugu zelenu pijacu, a ne na glavnu kod sinagoge, i to najbolje biciklom....

detaljnije
Uto, 18.07.2017 - 19:41

Goste na festivalu je pozdravila zamenica gradonačelnika Subotice, Timea Horvat.

U prilogu nekoliko fotografija sa ceremonije otvaranja festivala i teksta PR-a Aleksandra Pavlice.

Na Letnjoj pozornici na Paliću sinoć je svečano počeo 24. Festival evropskog filma (FEF) Palić, koji je proglasio  otvorenim istaknuti srpski glumac Slavko Štimac, dobitnik nagrade “Aleksandar Lifka” za izuzetan doprinos evropskom filmu, nakon što mu je to priznanje uručila predsednica Saveta FEF-a Mira Banjac. Mnogobrojna publika pozdravila je dugim aplauzom oboje cenjenih i omiljenih glumaca.

Prethodno se publici obratila zamenica gradonačelnika Subotice Timea Horvat, a zatim i mađarska glumica Aleksandra Borbelj...

detaljnije
Ned, 16.07.2017 - 01:35

VD načelnika Policijske uprave u Subotici Nenad Sekulić i zamenik gradonačelnika Subotice Timea Horvat u poseti Poljacima koji su nakon saobraćajne nezgode kod Feketića doveženi na preventivni pregled u MC Subotica.

***

dopuna 15.00.

***

В.Д. начелника Полицијске управе у Суботици Ненад Секулић и заменик градоначелника Тимеа Хорват посетили су данас пољске држављане који су, након саобраћајне незгоде у Фекетићу, код Малог Иђоша, превежени на превентивни преглед у Општу болницу у Суботици.

У суботичкој болници прегледано је 27 путника аутобуса.

Секулић се захвалио особљу болнице које је у врло кратком року стигло на место незгоде и пружило сву неопходну помоћ пољским држављанима.

Полицијска управа заједно са кабинетом градоначелника...

detaljnije
Uto, 11.07.2017 - 14:16
Subscribe to Timea Horvat