Dunavska konferencija JCI: What do You Think?

Ned, 21.09.2008 - 12:00 -- urednik

JCI Kreativna radionica "What do You Think"

Povodom završnice Dunavske konferencije u organizaciji Komore mladih JCI Subotica od 19 do 21 septembra. U nedelju 21 septembra na Žabljem salašu, Palić održana je kreativna radionica "What do You Think". Učesnici su uz pomoć različitih isečaka iz novina kreirali sopstvene kompozicije, za osnovu je uzet simbol ovogodišnje konferencije, orah koji je simbolično predstavljen kao ljudski mozak. Svaki učesnik je pored lepljenja kolaža imao mogućnost da ispiše neku svoju misao u oblačić koji je bio iscrtan na letku. Osnovno pitanje je glasilo: What do You Think (Na šta misliš).

Autor vežbe:
Ratka Lugumerski

pomoćnici:
Martina Pletikosić
Mirjana Stevanović
Tijana Rajičević

fotografija:
Dragan Čukanović

Autor teksta: 

Više o ovoj temi...

Večera za učesnike konferencije u restoranu Panorama hotela Galerija.

Post date: Ned, 21.09.2008 - 21:00

Na subotičkom sportskom aerodromu Bikovo, Vizium Air, generalni zastupnik kompanije Dajmond erkraft iz austrijskog Viner-nojštata, najvećeg proizvođača sportskih letelica u Evropi, danas je izvodio promotivne letove sa više tipova letilica, na opšte zadovoljstvo putnika...

Post date: Sub, 20.09.2008 - 15:10

Degustacija jabuka i specijalnog višnjevca na Majkinom salašu, u trenucima pauze tokom Dunavske konferencije komore mladih.

Post date: Sub, 20.09.2008 - 13:00

Why Not? - Strastveno predavanje Markusa Orlovskog na Dunavskoj konferenciji komore mladih, koje je ostavilo snažan utisak na slušaoce.

Predavanje je održano na Majkinom salašu, a deo izlaganja možete da vidite u video prilogu.

Post date: Sub, 20.09.2008 - 11:15

Večeras je svečanom ceremonijom u Velikoj većnici Gradske kuće otvorena Dunavska konferencija mladih lidera i preduzetnika (JCI). Na svečanoj ceremoniji prisutan je bio i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić koji je pozdravio učesnike i kratko ih upoznao sa našim gradom. Pored njega prisutan je bio i ministar poljoprivrede Srbije, Dr Saša Dragin, koji je ujedno i senator JCI. U toku večeri naša sugrađanka Mirjana Stevanović je postala novi senator JCI a plaketu joj je uručio predsednik međunarodne komore mladih g-din Graham Hanlon.

Konferencija mladih traje od 19-21.09 i planirano je da se održi nekoliko predavanja istaknutih stranih i domaćih stručnjaka iz oblasti preduzetništva.

Više o...

detaljnije
Post date: Pet, 19.09.2008 - 21:00
Custom Search