FK Palić Koming došao do nova tri boda

Ned, 05.10.2008 - 15:30 -- dejan.vukovic

Fk Palić Koming - Fk Tekstilac 3:1 (3:0).

Po vetrovitom vremenu što je rezultovalo malom posetom fudbaleri Palić Kominga u 8 kolu Srpske lige grupa Vojvodina pobedili su ekipu tekstilca iz Odžaka i približili se sredini tabele sa 9 osvojenih bodova. Palićani su od samog početka meča vršili pritisak ka golu golmana Orosa i za razliku od dosadašnjih mečeva danas su svoje šanse i realizovali. U dosadašnjih 7 kola postigli su samo 5 pogodaka da bi u ovom susretu u samo prvom poluvremenu čak tri puta loptu poslali u protivničku mrežu. Prva dva gola postigao je Ružić u 21 i 27 minuti susreta, dok je treći strelac za Palić Koming bio Veselinović u 37 minuti susreta.

U nastavku domaći su se malo uspavali velikim vođstvom što su gosti znali da iskoriste i u 68 minuti preko Desnice smanjili na 3:1. Do kraja susreta ravnopravna igra dva rivala. U sledećem 9 kolu Palić Koming igra na gostujućem terenu 11.10 protiv ekipe Sloge.

FK Palić Koming: Jorgić, Kiković, Vučević (Vojvodić), Toškov, Jovanović, Josimović, Radojčić, Krasić (Stojanac), Ružić, Ivanišević i Veselinović.

FK Tekstilac: Oros, Dragičević, Laćarak, Ilić, Desnica, Jovanović, Simić, Kuveljić, Sivčević (Živanov), Bubanj, Ismaili.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search