Mladi fudbaleri Crvene Zvezde pobednici drugog dana

Sre, 15.04.2009 - 17:00 -- dejan.vukovic

Drugog dana turnira Fk Spartak Zlatibor voda ponovo se okupilo osam ekipa mladih fudbalera rođenih 1999g. Subotičćka publika mogla je da vidi borbene utakmice mališana iu kojoj se najbolje pokazala ekipa Fk Crvena Zvezda koja je zasluženo osvojila turnir drugi dan. Redosled prve četiri ekipe je bio sledeći: 1. Fk Crvena Zvezda, 2. Fk Gradnulica (Zrenjanin), 3. Fudbalska škola Bolesnikov (Novi Sad) i 4. Fk Spartak Zlatibor voda.

Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira. Najgolman je Filip Trifunović (škola fudbala Bolesnikov), najstrelac turnira je mladi subotičanin Miloš Laban iz Fk Spartak Zlatibor vode, dok je za najboljeg igrača proglašen Mihajlović Stefan iz Fk Crvena Zvezda.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Treći dan turnira bio je rezervisan za fudbalere rođene 1996g. U finalnoj utakmici ekipa Fk Vojvodine je bila bolja od domaćina Fk Spartak Zlatibor voda i zasluženo pobedila sa 3:0, dok je u borbi za treće mesto Fk Radnički iz Sombora pobedio Fk Bačka 1901, tako da je konačan redosled prve četiri ekipe bio sledeći: 1. Fk Vojvodina, 2. Fk Spartak Zaltibor voda, 3. Fk Radnički (Sombor), 4. Fk Bačka 1901.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Marko Bulović (Fk Radnički -Sombor), najbolji strelac bio je Stefan Petrović iz Fk Vojvodine koji je ujedno proglašen i za najboljeg igrača turnira. Plakete i medalje za najuspešnije podelio je Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam. Simović  je ovom prilikom uručio novu garnituru sportske opreme...

detaljnije
Post date: Čet, 16.04.2009 - 17:00

Na pomoćnim terenima Fk Spartak Zlatibor voda danas je odigran pri dan tradicionalnog turnira Joška Takač. Učestvovalo je 8 ekipa mladih fudbalera rođenih 1998g  koji su se čitav dan borili za epitet najboljih. Boljom igrom u finalu Fk Radnički iz Sombora zasluženo je pobedio mališane iz Fk Spartak Zlatibor voda i poneo pobednički pehar u svoje vitrine.

Plasman prve tri ekipe je bio sledeći: 1. Fk Radnički Bajmok, 2. Fk Spartakl Zlatibor voda i 3. Fk Bačka 1901.

Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira, najgolman je Stefan Refle iz Fk Radnički (Sombor ) koji nije primio ni jedan gol danas, najbolji strelac sa 7 postignutih golova  je bio Milić Nenad iz Fk Palić, dok je za najboljeg igrača proglašen Igor Antunić iz Fk Radnički (Sombor).

Post date: Uto, 14.04.2009 - 17:00
Custom Search