Juniorke Žok Spartak 3 u Srbiji

Ned, 20.09.2009 - 15:00 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda u Subotici je održan finalni turnir juniorskog prvenstva Srbije na kojem su odbojkašice ŽOK Spartak osvojile odlično treće mesto. Na finalni turnir se plasiralo 6 ekipa iz cele Srbije koji su bili prvaci po svojim regionima (Crvena Zvezda, Radnički, Srem, Jagodina, Dinamo Azotara i Spartak).

Ekipe su igrale po bod sistemu svako sa svakim i nakon tri dana i pet odigranih kola dobio se konačan rezultat ekipa. Prve tri ekipe Crvena Zvezda, Radnički i Spartak  vodile su tesnu borbu do samog  kraja, gde je set količnikom odlučen redosled pošto su ove tri  ekipe imale po jedan poraz. Odbojkašice Spartaka su imale najmanje sportske sreće jer iako su pobedile sve svoje rivalke osim Crvene Zvezde zauzele su treće mesto.

Po završetku poslednjeg meča Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport , omladinu i turizam grada Subotice je zatvorio takmičenje i podelio pehare za prve tri ekipe i najbolje pojedince. Prve su bile odbojkašice Crvene Zvezde, drugo mesto je zauzela ekipa Radničkog a treće ŽOK Spartak. Za najboljeg tehničara proglašena je Nevena Katić (Radnički), najbolji bloker je Jadranka Budrović (Crvena Zvezda) dok je priznanje za najboljeg igrača pripalo Sari Klisuri iz Spartaka.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search