Bačka 1901 pobedila u vanrednom kolu

Sre, 21.10.2009 - 15:00 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 - Bačka (P) 3:2 (1:0).

Fudbaleri Bačke 1901 pobedili su imenjake iz Pačira u utakmici 12. kola Vojvođanske lige grupa Vojvodina koja je obilovala rezultaskim preokretima i sa dva autogola po jedan sa obe strane.

Domaći su zaigrali dobro od početka meča i već posle petog minuta imali vođstvo od 1:0 golom Jovetića. Nakon postignutog gola domaći su imali terensku inicijativu, stihijski napadali ali bez konkretnijih prilika sve do 70. minuta kada se  Vučković lepo probio po levoj strani krenuo sam na protivničkog golmana, međutim biva oboren u šesnaestercu, nakon čega sudija opravdano pokazuje na belu tačku. Davidović loše šutira najstrožu kaznu što koristi gostujući golman i lagano brani. Odbranjeni penal trgao je goste koji od tog momenta kreću sa jačim pritiscima ka golu Bilinovića, što im je omogućilo da preokrenu rezultat u svoju korist za samo tri minute. Prvo su u  74 minuti autogolom Batora smanjili na 1:1 da bi golom Vujovića u 77 minutu preokrenuli rezultat na 2:1 u svoju korist.

Vođstvo gostiju iz Pačira trglo je fudbalere Bačke 1901 koji su zaigrali krajnje otvoreno pa su  sa dva nova gola autogolom Balunovića i golom Veselinova ponovo preokrenuli rezultat na utakmici i zabeležili tri nova boda uprkos slabijoj igri koju su prikazali.

Bačka 1901: Bilinović, Lukač, Vučković, Đereg, Jovetić, Tešanović (Ristić), Davidović, Karadžić (Bator), Perović, Savović i Takač (Veselinov).

Bačka (P): Gorjanac, Plavšić, Ćirić (Katić), Balunović, Simeunović, Ćulafić, Đorđević (Lončar), Rajić, Vujović, Marović i Matić (Đurđić).

 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search