Saobraćajna nesreća

Pet, 04.11.2011 - 12:00 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 

Danas oko podneva na uglu kod glavne pošte prilikom snimanja reportaže o rasveti stradale su dve osobe: Goran Nimčević i Atila Kiralj. Nezvanično se saznaje da je kamion u prolazu zakačio pokretnu korpu u kojoj su se nalazili snimatelji što je dovelo da pada i smrti dotičnih.

14.45 pristiglo zvanično saopštenje

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 11,25 časova, na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Ive Lole Ribara, u centru Subotice, dve osobe su poginule.

Pri udaru, do kojeg je došlo između teretnog motornog vozila mađarskih registarskih oznaka i specijalnog vozila sa korpom, za radove na visini, život su izgubili G.N. i A.K. obojica iz Subotice.

Na mesto događaja izašli su pripadnici subotičke policije, istražni sudija Osnovnog suda i zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici.

Uviđaj je u toku.

Načelnik Uprave

Borivoj Mucalj

18.40. ...pristiglo zvanično saopštenje

Subotička policija će podneti krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici protiv Zoltana Č. mađarskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas, na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Ive Lole Ribara, u centru Subotice, povredama su podlegli subotičani Goran N. (1973) i Atila K. (1981).

Vozač teretnog vozila Zoltan Č. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Autor teksta: 

Više o ovoj temi...

Komemorativni skup za tragično nastradale održan je danas u Velikoj većnici Gradske kuće. Skupu su se obratili Šifliš Zoltan, Tony Bedalov, Nemet Erno, Daniel Davčik i Vladimir Antić. Na kraju komemoracije prikazan izuzetno dirljiv video prilog o Atili i Goranu  koji je napravio njihov prijatelj  Mihajlo Popov.

Post date: Pon, 07.11.2011 - 11:00
Custom Search