Art kvArt

Pon, 30.01.2012 - 16:20 -- daniela.mamuzic

U toku je prva prodajna izložba Art kvART, koju su u potpunosti osmislili članovi Volonterskog kultur kluba Fondacije za omladinsku kulturu "Danilo Kiš" . Izložba je otvorena u Modernoj galeriji "Likovni susret" 30. januara 2012. godine sa početkom u 15 sati a trajaće do 20 časova. Izložba je namenjena svima koji na ovaj način žele da predstave svoje radove: nakit, dekorativne predmete, lampe, slike, fotografije, skulpture, odevne predmete, stripove i sl.

O izboru radova za izložbu Art kvART odlučivala je komisija u sastavu: Erika Kanjo Janovič, kostimografkinja Dečjeg pozorišta, Nela Tonković, istoričarka umetnosti i kustoskinja Moderne galerije "Likovni susret" i Gordana Vukov, menadžerka za kulturu i voditeljka Volonterskog kultur kluba Fondacije za omladinsku kulturu "Danilo Kiš" .

Inicijatorke ovog zanimljivog događaja su članice Volonterskog kultur kluba Ivana Perić i Smiljka Tica koje već nekoliko meseci volontiraju u Modernoj galeriji “Likovni susret”, a koje će ovom prilikom takođe izložiti svoje radove. Plakate za konkurs i izložbu je dizajnirala Ivana Perić. Izložbu Art kvART samostalno organizuju članovi Volonterskog kultur kluba, uz podršku Moderne galerije “Likovni susret” i Fondacije za omladinsku kulturu "Danilo Kiš" iz Subotice.

www.fokus-su.rs

Autor teksta: 
Custom Search