Najava humanitarne izložbe "Brod u boci"

Sre, 18.04.2012 - 13:00 -- bojana.juric

U četvrtak 19. aprila 2012. godine, u foajeu Narodne Banke Srbije u Beogradu biće održana Humanitarna izložba "Brod u boci" autora Ivana Bate Šokčića. Svečano otvaranje počinje u 19h. Postavka se sastoji iz 99 boca različitih veličina i oblika, čiji je prateći program izložba fotografija Bojana Tešanovića i Bojane Jurić na temu radova Ivana Bate Šokčića. Izložba je otvorena za posetioce do 19.5.2012.god., posle koje će na aukcionoj prodaji deset radova, sam autor u saradnji sa Rotary klubom, donirati u dobrotvorne svrhe.

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

U foajeu Narodne banke Srbije, 19. aprila, u 18h svečano je otvorena izložba pod nazivom "Brod u boci", autora Ivana Bate Šokčića. Umetnikova posvećenost i dar oplemenili su našu prestonicu i posetiocima pružili neverovatnu plovidbu kroz vreme na palubama satkanim od istorije i mašte.

Izložbu su svojim fotografijama podržali Bojana Jurić i Bojan Tešanović.

Prisutne su osim autora izložbe Bate Šokčića pozdravili i Miloš Popović, asistent guvernera Narodne banke Srbije, i Nikola Obradović, dolazeći guverner Rotary distrikta 2483. Prisutni su uživali uz zvuke gudačkog kvarteta "Modus Vivendi"

Izložbu je otvorio glumac Dejan Lutkić

Post date: Čet, 19.04.2012 - 19:00
Custom Search