Kreacije Marije Šabić sa "Swarovski" kristalima

Pet, 20.07.2012 - 10:21 -- Anonimus (nije proveren)

Poznata subotička modna dizajnerka Marija Šabić započela je saradnju sa "Crystal Clubom" kompanije "Swarovski". Sa ovom saradnjom nastaje novi brend ekskluzivne odeće "Crystal Club with Swarovski elements & Marija Šabić".

Jedne od prvih kreacija novog brenda su haljine za izbor Miss World za Miss Srbije, Bojanu Lečić i Miss Crne Gore, Nikolinu Lončar. Haljine su na jedinstven način ukrašene "Swarovski" kristalima iz najnovije kolekcije.
Haljina za Miss Srbije, Bojanu Lečić, nosi naziv "ROSES FROM THE SECRET GARDEN - RUŽE IZ TAJNOG VRTA".

- Obzirom da me Miss Srbije, Bojana Lečić, neodoljivo podseća na modernu englesku princezu Kejt Midlton, haljina predstavlja ono što sam prepoznala kod nje - šarmantni spoj modernog i tradicionalnog, skromnost, otmenost i odmerenost. Ona je kao skriveni cvetni vrt koji tek treba otkriti, a haljina je, shodno tome, izradjena od tafta,ukrašenog "Swarovski" kristalima i nežnim, ručno izradjenim ružama od tila. Kombinacijom ovih materijala, naglašavam spoj snage i ženstvenosti, kaže Marija Šabić.

Haljina za Miss Crne Gore, Nikolinu Lončar, nosi naziv "GENTLE STEPS OF THE WIND - NEŽNI KORACI VETRA".

- Nikolina je devojka koja ima široku dušu, očaravajući osmeh i harizmu koja poput toplog vetra greje sve oko sebe, ona korača osvajajući svet svojom ljupkošću. Korset na haljini je ukrašen "Swarovski" kristalima, dok je suknja sva od ručno plisiranih volana od tila, koji se bogato spuštaju pozadi, a spreda je kratka i lagana, da se ničim ne sputava njen elegantni, energični korak, ističe Marija Šabić.

Takođe, Marija Šabić potpisala je i ugovor sa kompanijom "Zepter", za zajedničku izradu i prodaju personalizovane, ekskluzivne odeće u njihovom butiku "Estare Culto" na adresi Terazije 5 u Beogradu.

Fotografije su nastale na snimanju u Subotici, ispred zgrade Likovnog susreta.

 

Fashion Designer: Marija Šabić
Photographer: Danilo Vasić
Make up: Katarina Sharon Macut
Hair: Zoran Višković

Shoes: Office shoes
Jewlery: Crystal Club made with Swarovski elements

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search