Čestike povodom Božića po gregorijanskom kalendaru

Pet, 21.12.2012 - 11:00 -- nikola.tumbas

 

Modest Dulić

gradonačelnik Subotice

Maria Kern éolja

Predsednica Skupštine grada

 Dragi sugrađani,

Božić je prilika za porodična okupljanja i trenutke uživanja u prazničnom ambijentu. Neka vam predstojeći dani budu ispunjeni ljubavlju, slogom i mirom.

Svima vama koji Božić slavite po gregorijanskom kalendaru želim prijatne trenutke i sretan Božić. Boldog karácsonyi ünnepeket!

 Dragi Subotičani,

Iz godine u godinu ponavljamo da je Božić naš najlepši praznik, svi znamo da je tako. Kako se približavaju praznici, tako smo pomalo tolerantniji, malo srećniji, očekujemo nešto lepo.

Zato želim svima vama lepe, blagoslovljene praznike. Želim vam dobro zdravlje i puno sreće i u Novoj godini!

Szeretettel és Tisztelettel köszöntöm Szabadka polgárait!

Városunk ismét ünneplőbe öltözött.

Az ünnepi hangulat, az ádvent időszaka, megváltoztatta Szabadkát és ilyenkor egy kicsit talán mi is megváltozunk. Jobban vágyunk a csendre, a nyugalomra. Vajon sikerül e lelkünket is ünneplőbe öltöztetni, amikor sok gond és baj nehezedik ránk? Egyáltalán tudunk e örülni egymásnak és nem felejtjük el, hogy mit ünnepelünk. Gondolunk e arra, hogy egy kedves szó, egy mosoly többet érhet mindennél?

Valljuk be, a meghitt családi otthon együtt szeretteinkkel, az amire mindenki vágyik karácsonyi ünnepet várva. Kívánom, hogy a szeretet és a vele járó békesség tegye széppé mindenki ünnepét.

Kívánok jó egészséget, áldott, békés, szeretetteljes Karácsonyt és boldog Új évet minden kedves Szabadkai polgárnak!

   

ɘ

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search